Fran Rivera en un photocall

Fran Rivera: «Si el meu pare aixequés el cap, més d'un l'hauria d'acotxar»

El torero llança la tovallola i es pronuncia sobre l'herència del seu pare

Fran Rivera ha concedit una entrevista per a la revista '¡Hola'! en què ha donat a conèixer la seva nova finca, La Calma. Un nom que no té res a veure amb la situació en què es troba la família de Paquirri.

Han passat 37 anys des de la mort del mític torero, i els seus fills encara estan en guerra amb la família Pantoja. Un conflicte que es va desencadenar quan Paquirri va morir i que està molt lluny de solucionar-se.

L'herència és la causa que va dividir la família Rivera Pantoja. La negativa d'Isabel a donar-los els béns del seu difunt marit va fer que acabessin als tribunals, on la cupletista va negar que els tingués al seu poder. Ara, Fran mira enrere i assegura que dona la batalla per perduda.

Fran Rivera llança la tovallola

L'única cosa que volien Fran i Cayetano Rivera eren els vestits i béns personals del seu pare. Quan eren menors d'edat, va ser la seva mare, Carmina Ordóñez, qui va lluitar als jutjats perquè Isabel Pantoja els lliurés aquests objectes.

Tot i això, la cantant assegurava que no tenia res, fins que Kiko Rivera el 2020 va confessar que havia vist els vestits de llums del seu pare a Cantora. Aleshores els fills de Paquirri van començar una nova batalla judicial.

Fotomuntatge d'Isabel Pantoja i Fran Rivera
Fran Rivera assenyala directament Isabel Pantoja | GTRES

El requeriment notarial emplaçava Isabel Pantoja a tornar els béns en qüestió, però aquesta es va aferrar a l'escriptura de partició, en què no hi figuraven els vestits de llums ni els objectes, sinó només els béns econòmics.

Sis mesos després d'aquest nou procés legal, Fran i Cayetano van decidir no continuar endavant. Ara, el germà de Kiko Rivera ha confessat a '¡Hola!' que «fa molts anys» que va llançar la tovallola i que va descartar, doncs, poder recuperar els objectes del seu pare.

A més, assegura que per a ell no ha sigut una guerra entre famílies i que el que ha passat pesarà en la consciència de cadascú. «Tampoc és una batalla per part meva, ni sento que n'haguem emprès cap. Que cadascú tingui la consciència tan tranquil·la com pugui».

Fran segueix defensant la seva veritat i assegura: «Si el meu pare aixequés el cap, més d'un l'hauria d'acotxar. O més d'una. Acotxar-lo i ficar-lo sota terra, com un estruç», sentenciava fent clara referència a Isabel Pantoja.

Fran Rivera no vol saber res de Cantora

Cantora també ha estat molt present a la vida dels germans Rivera Ordóñez. Van viure allà part de la seva infància i, després de la mort del seu pare, no hi han tornat mai més.

Precisament, Fran i Cayetano van ser els primers assenyalats quan el seu germà, Kiko, va posar a la venda la seva part de la finca. Els rumors apuntaven que Fran estava interessat a adquirir Cantora tot i que Isabel Pantoja hi visqués.

No obstant això, el torero ha sortit al pas i ha negat aquesta informació. «Mai. Mai se m'ha passat pel cap», ha assegurat rotundament.

Sens dubte, té molts bons records de Cantora amb el seu pare i els germans. Però no s'hi aferra, prefereix mirar endavant. Per a ell, aquesta finca ja és part del passat.

Ara només vol mirar cap al futur amb la seva dona i els seus fills al nou habitatge que va comprar al 2021. Una finca situada a Villamanrique de la Condesa i que ha batejat amb el nom de La Calma.

Primer pla del torero Fran Rivera amb samarreta blava i somrient
Fran Rivera ha comprat una finca per a viure-hi amb la seva família | GTRES

«És el millor lloc on podem criar els nostres fills. Aquí hi trobem calma, s'aclareixen les idees… Crec que el nom està molt ben pensat», explicava.

Està clar que Fran Rivera es troba en un moment personal molt bo i no està disposat a que els enfrontaments familiars enterboleixin la seva vida. Mentrestant, els béns personals del seu pare romanen a Cantora, segons Kiko Rivera, a l'espera que els seus fills puguin recuperar-los algun dia.