Olga Moreno en un plató de Telecinco

La decisió d'Olga Moreno amb la seva filla que enfada David Flores Carrasco

Olga Moreno vol mirar pels interessos de la seva filla Lola Flores

Olga Moreno, empresària de professió, va saltar a la fama per ser la dona d'Antonio David Flores, però actualment brilla amb llum pròpia. Des que va trencar el seu matrimoni amb l'antic col·laborador de Telecinco, es troba disposada a fer qualsevol cosa per començar una nova vida.

És més, segons ha sortit publicat, els últims mesos han estat força complicats per a ella, però ara la seva sort està a punt de canviar per sempre. Tot i que Olga Moreno ja no està amb Antonio David Flores, segueix tenint una relació especial amb els seus dos fills, especialment amb David Flores Carrasco.

Però, malgrat això, el jove s'ha enfadat amb ella perquè ha pres una decisió que no considera oportuna. Aquesta és que l'empresària ha apartat al seu exmarit Antonio David de la filla que tenen en comú, Lola Flores.

David Flores i Olga Moreno parlant
David Flores Carrasco vol estar a prop d'Olga Moreno | GTRES

Olga, guanyadora de 'Supervivientes 2021', va néixer i va créixer a Sevilla, així que s'escapa allà sempre que pot per refugiar-se amb la seva família. Així mateix, va pensar que el millor era passar el dia de Reis en aquesta ciutat, malgrat que Antonio David Flores era a Madrid. Llavors, l'exmatrimoni ha passat part de les festes separades, tot i que l'entorn assegura que no hi ha cap problema.

Rocío Flores, germana de David Flores Carrasco, assegura que la guanyadora de 'Supervivientes' seguirà formant part del seu nucli íntim. «Que et separis d'una persona no equival que t'hagis de portar malament», va explicar la col·laboradora d''El programa de Ana Rosa'. La jove assegura que el més important per a ella són els seus germans David i Lola Flores.

Olga té en compte que Lola ha de tenir relació amb el seu pare Antonio David i no s'imposarà mai entre ells. Però el problema és que vol continuar amb la seva vida i estar ancorada al passat no beneficia ningú, per això darrerament hagi decidit volar. Així és, vol ser lliure i gaudir d'una nova etapa que està plena de projectes professionals molt atractius.

Olga Moreno i David Flores Carrasco hauran de separar-se

Olga adora el seu antic fillastre David Flores, de fet l'ha acompanyat en els moments més importants de la seva vida. I és que fa molt de temps que el jove no té relació amb la seva mare, Rocío Carrasco, concretament des que tenia 17 anys. Així que, l'empresària va ocupar aquest buit i li va prometre que no el deixaria mai sol, però potser aquest propòsit no arribi a bon port.

Moreno ha trencat el seu matrimoni amb Antonio David Flores i no té més remei que començar una nova vida lluny. I sembla que aquesta decisió l'ha apartat del petit David, tot i que intentarà que el noi no pateixi gaire per la seva absència. I és que entre ells no hi ha cap problema, simplement la vida els portarà per camins completament diferents.

Actualment, la guanyadora de 'Supervivientes 2020' continuarà treballant a la botiga de roba que té a Màlaga, així que no marxarà de la ciutat. Està molt il·lusionada amb el seu negoci, i de fet en els darrers mesos ha rebut unes crítiques excel·lents. Intentarà ajudar David Flores en tot el possible, encara que potser aquesta tasca sigui més complicada del que sembla.

Olga Moreno protegirà la seva filla Lola Flores

Olga adora David Flores Carrasco, però no només ha de vetllar pel seu benestar, sinó que també té una filla que ha esdevingut la persona més important de la seva vida. Així, ha viatjat amb la menor a Sevilla el dia de Reis i aquesta decisió no ha agradat gens a David.

El germà de Rocío Flores l'únic que vol és que la seva família estigui unida i podria estar disgustat per tot el que està passant. El seu pare Antonio David, per la seva banda, ha estat a Madrid el dia de Reis i Moreno a Màlaga, és a dir, més separats impossible. Per tant, l'exmatrimoni intentarà fer un esforç pel bé dels seus éssers estimats, encara que serà força difícil.