Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Tamara Gorro de cara

Els metges prenen una decisió amb Tamara Gorro després de separar-se

Tamara Gorro ha explicat els diferents problemes de salut als quals està fent front arran de la seva separació

Tamara Gorro ha esdevingut una de les protagonistes indiscutibles de l'actualitat social després d'anunciar la seva separació amb Ezequiel Garay. Ara, l'excol·laboradora de Telecinco ha tornat a fer servir les seves xarxes socials per explicar els diferents problemes de salut als quals ha hagut de fer front.

Imatge de Tamara Gorro i Ezequiel Garay a la platja
Tamara Gorro portava dotze anys al costat del seu marit | GTRES

A través del seu perfil personal d'Instagram, Tamara Gorro ha decidit compartir amb tots els seus seguidors quin és el seu estat actual. «El primer és que sé que enteneu que estigui menys activa, és normal, estic a les meves hores baixes», ha començat explicant la 'influencer'.

La noia ha confessat que, des que va prendre la decisió de separar-se del pare dels seus fills, li costa agafar el son. Per això, s'ha vist obligada a acudir a professionals perquè l'ajudin a solucionar aquest problema.

«Des que ha passat això últim, el meu psiquiatre m'ha ajustat la medicació sobretot per dormir perquè no descansava. Em té una mica xafada, m'estic adaptant, cada cop estic millor», ha assegurat.

Tamara Gorro somrient
Tamara Gorro ha pres la sorprenent decisió de separar-se del futbolista Garay | GTRES

Tamara no està disposada a fer que aquesta situació pugui amb ella, per això s'ha marcat una sèrie d'objectius: «Ens hem de permetre estar malament. No hi ha ningú indestructible. També hem de tenir un límit de dir fins aquí i d'aquí endavant».

Tamara Gorro pateix un altre problema de salut

A més de no poder agafar el son, la seva ruptura amb Ezequiel Garay li ha provocat a Tamara Gorro una inesperada falta de gana. És a dir, encara que l'exparticipant de 'MyHyV' sempre s'ha preocupat per mantenir el seu físic, ara aquest revés dur ha provocat que perdi una gran quantitat de pes.

«He aprofitat aquest descans per dinar. He perdut moltíssim pes. L'altre dia quan em vaig pesar eren 7 quilos, i una persona tan prima com jo… Us ho podeu imaginar», ha confessat una mica preocupada.

Tot i ser una situació difícil, l'empresària està intentant afrontar aquest revés dur d'una manera optimista, ja que no perd l'esperança de tornar a ser la mateixa que abans.

D'aquí a una setmana, la 'influencer' farà 35 anys. I, com a meta, Tamara Gorro s'ha proposat arriba a aquell dia renovada. «M'he marcat aquell dia per posar-me unes pinces i no deixar de somriure».

Tamara Gorro i Ezequiel Garay sorprenen amb la seva separació

Dimarts passat, 4 de gener, Tamara Gorro va anunciar a través de les xarxes socials que el seu matrimoni amb Ezequiel Garay no estava passant per un dels seus millors moments.

Imatge de Tamara Gorro i Ezequiel Garay acompanyats dels seus fills
Tamara i Ezequiel amb els seus fills | GTRES

La 'influencer' i el futbolista han decidit donar-se un temps per poder prendre una de les decisions més importants de la seva vida: continuar junts o agafar camins separats. «Hem decidit prendre un descans amb la fe i esperança de continuar junts», va explicar Gorro a Instagram.

La televisiva va voler deixar clar que no és una ruptura i que té l'esperança que aquesta situació pugui millorar. «Ezequiel i jo ens prendrem un temps com a parella, com a matrimoni. Ens separarem, no a divorciar», va aclarir.

Per la seva banda, Ezequiel Garay també va voler fer pública la decisió del matrimoni a les seves xarxes socials. Així, l'esportista va compartir al seu perfil personal el vídeo de la mare dels seus fills i, a més, hi va escriure un emotiu missatge.

«No és un adéu, és un fins després. T'estimo i passi el que passi sempre seràs l'amor de la meva vida. Gràcies per aquests dotze meravellosos anys», va escriure amb diversos cors trencats.