Primer pla del cantant espanyol Pablo Alborán

Pablo Alborán es trenca i plora reconeixent la seva situació

Pablo Alborán no ha pogut evitar les llàgrimes en explicar la situació que travessa

Aquesta setmana ha tornat al 'prime time' el programa 'Planeta Calleja' amb Pablo Alborán com a convidat. El cantant espanyol ha viatjat amb Jesús Calleja fins a Uganda per viure una aventura única i que a més li ha sigut de gran ajuda.

Així, reconeixia que el viatge ha suposat un revulsiu, una agitació que necessitava per la situació que travessa. Sí, perquè, entre llàgrimes, confessava que es troba vivint un moment molt dur.

Pablo Alborán confessa plorant què li està passant

A terres africanes, el malagueny va fer diverses visites i va conèixer racons molt especials, però també va trobar-se amb persones que l'han servit de gran ajuda. I entre aquestes hi havia els integrants del grup 'Ndote Cultural Troupe', que mantenen la tradició musical dels seus avantpassats creant els seus propis instruments.

Aquesta trobada va fer que Pablo s'obrís completament amb Jesús i amb el públic. Així, va arribar a desvelar que conèixer-los ha estat molt important pel dur instant que està vivint. En concret, va dir: «Jo em dedico a la música, ells també i tenim el mateix sentiment i la mateixa passió».

«Vinc d'un món i ells d'un altre, però la música se sent de la mateixa manera i de vegades se t'oblida. El ritme en què un es fica al final fa que se t'oblidi la raó per la qual ets a la música», confessava emocionat.

Imatge promocional de Pablo Alborán
Pablo Alborán està vivint una etapa personal molt complicada | EUROPA PRESS

Jesús va subratllar que, ateses les seves paraules, aquest viatge li ha estat de gran ajuda. I la seva resposta era molt clara i contundent: «M'està venint que et mors. Ho necessitava».

Les llàgrimes van aparèixer en aquell instant als seus ulls i va exposar: «Estic feliç de ser aquí, ho necessitava i la meva gent ho sabia. Necessitava encaridament un contacte real».

Calleja li preguntava si estava passant per una segona crisi i necessitava fer un descans. Davant això va ser molt sincer: «Sí, però aquest cop no puc parar. Aleshores, venir aquí m'ha obligat a parar i això és com un regal del cel, t'ho juro per Déu».

Precisament pel que va suposar aquesta trobada amb aquest grup musical els hi va voler agrair, dient: «Moltes gràcies, és un honor ser aquí. Em sento molt afortunat».

Després, afegia: «M'heu ajudat molt a reconnectar amb mi mateix, amb la meva música i amb una cosa honesta i real de veritat. Perquè la música és això. Així que moltes gràcies».

Pablo Alborán s'obre del tot

Alborán, que sempre ha estat molt clar sobre la seva vida i els seus sentiments, ha reconegut així que travessa una segona crisi. En diem segona perquè la primera la va viure l'any 2015 quan va passar una etapa tan complicada que va prendre la decisió de prendre's un descans, allunyant-se durant un temps dels escenaris.

Aquesta parada va haver de dur-la a terme perquè com ha explicat: «Tot s'estava automatitzant i començava a no gaudir dels meus concerts, de les entrevistes o de cantar. Va ser un regal poder parar i vaig fer les coses que fa qualsevol ésser humà. El primer que vaig fer va ser netejar la nevera, vaig trobar regals sense obrir i cartes».

«Em vaig carregar d'inspiració i vaig començar amb més força», confessava en to reflexiu.

Imatge promocional de l'àlbum Prometo de Pablo Alborán
Pablo Alborán ha parlat de la crisi que va viure en 2015 i de la que ara pateix | CEDIDA

Sobre la difícil situació que travessa ara va explicar que «estic en un moment en què veig que tot ha canviat molt de pressa. El sistema musical és tota una voràgine i veig que hi ha un excés d'informació. Em pregunto si la gent estarà assaborint les cançons com abans, cosa que passa igual amb les pel·lícules o els viatges».

Per això, per no haver de parar com el 2015, va afirmar que «estem fent pauses quan podem, col·laboracions. Estem carregant les piles en viatges com aquest».

I és que, com ha indicat, ara no es pot allunyar del seu públic. No ho pot fer perquè aquest pròxim divendres, 14 de gener, llançarà al mercat el seu nou 'single': 'Castillos de arena'.