Primer pla princesa Elionor.

'Mal rotllo' amb la princesa Elionor després de desaparèixer amb la seva nova parella

Elionor de Borbó està coneixent un jove al Regne Unit

Elionor de Borbó, futura hereva al tron espanyol, està travessant una de les etapes més especials de la seva trajectòria mediàtica. Especialment, ha aconseguit guanyar-se el suport de gran part dels experts en Casa Reial, ja que mai ha protagonitzat cap escàndol. Tot i això, en les últimes setmanes s'ha situat al focus mediàtic perquè algú ha filtrat el seu gran secret.

Elionor de Borbó ha començat una vida lluny d'Espanya perquè els seus pares Felip VI i Letícia Ortiz van pensar que el millor per a ella era estudiar a Gal·les. Així que, la princesa està completant la seva formació en un prestigiós internat on ha conegut una persona especial. Segons ha sortit publicat, s'ha enamorat d'un noi alt, atractiu i estranger.

Elionor al costat d'alguns companys de l'internat de Gal·les.
Elionor de Borbó té xicot i ja coneix la seva part de la família | Casa Reial

La reina Letícia Ortiz accepta que la seva filla Elionor estableixi relacions amb qui consideri oportú, encara que ha posat unes normes molt clares. De fet, fonts properes garanteixen que la dona de Felip li ha deixat clar a Elionor de Borbó que no ha de cridar l'atenció per les seves gestes personals. I és que fins ara la premsa només havia recollit els mèrits de l'hereva, però aquesta situació podria fer un gir de 180 graus.

Elionor de Borbó té una relació fantàstica amb la seva germana Sofia, encara que suposadament estava desitjant tornar a Gal·les per trobar-se amb el seu xicot. La princesa ha passat el Nadal a Espanya, però abans de començar el curs escolar se n'ha anat al seu internat, un centre força prestigiós on els experts asseguren que la jove aprofitarà l'experiència al màxim.

I encara que Letícia entén que la seva família té una funció pública que ningú pot deixar de banda, sempre ha defensat el seu dret a la intimitat. És més, la reina ha protegit la privadesa de les seves filles Elionor i Sofia, per això decidís enviar a l'hereva al tron lluny d'Espanya. Així mateix, molts periodistes pensen que aquesta nova vida serà força beneficiosa per a ella perquè aprendrà a viure amb més llibertat.

Elionor de Borbó compleix el desig de la reina Letícia

Elionor s'ha guanyat el respecte de gran part de la premsa perquè el seu comportament en actes públics sempre ha estat impecable. Els experts volen deixar clar que, malgrat la seva vinculació amb la família reial, és una adolescent que podria cometre molts errors. Tot i això, els reis Felip i Letícia han convertit la seva filla en una hereva perfecta.

La filla de Felip VI entén que el seu futur està en joc, per això és tan responsable i manté un perfil discret. Però, el problema és que la seva vida al Regne Unit està generant molt enrenou i certs periodistes consideren que hauria de ser més prudent. D'altra banda, hi ha altres informadors que opinen que l'únic que està fent és gaudir de l'experiència.

Imatge de la princesa Elionor i el rei Felip amb les mascaretes posades
Elionor de Borbó respecta al seu pare Felip VI | GTRES

Ara, però, la futura reina ha tornat a l'internat de Gal·les, on ha conegut el primer amor de la seva vida. A més, fonts properes asseguren que estava desitjant trobar-s'hi, ja que han establert una relació força sòlida. Letícia Ortiz aprova el festeig, encara que és cert que l'estilisme del seu jove gendre no la convenç gaire.

Elionor de Borbó no s'ha acomiadat del seu avi Jesús

Com que Elionor havia de complir les seves obligacions a l'internat de Gal·les, no ha passat la Nit de Reis a Espanya. Així que, lamentablement, no s'ha pogut acomiadar del seu avi Jesús Ortiz, el pare de la reina Letícia, amb qui gaudeix d'un vincle molt estret.

Per la seva banda, Felip VI està satisfet amb la feina que ha fet amb Elionor de Borbó, ja que gran part del públic coincideix que serà una bona reina. Tanmateix, caldrà esperar un temps per veure com evoluciona la monarquia, però si tot segueix en ordre, la filla de Felip marcarà la història.