Primer pla de Rocío Carrasco

Rociíto es queda de pedra en veure les trucades de la seva filla Rocío Flores

Rocío Flores haurà d'enfrontar-se a una situació delicada

Tot i que Rocío Carrasco, la nova reina del feminisme, s'ha convertit en una de les cares més influents de Telecinco, això té un preu. I aquest és que hi ha gent que no entén per què es nega a recuperar la seva relació amb Rocío Flores, amb qui porta sense parlar-se'n des del 2012.

Tanmateix, Rociíto assegura que s'hi acostarà quan el seu equip mèdic l'autoritzi, encara que aquest moment sembla que no arriba mai.

La filla de Rocío Jurado considera que el seu exmarit, Antonio David Flores, està darrere de tot i el culpa dels problemes que han marcat la seva vida. Suposadament ha manipulat Rocío Flores perquè no hi tingui relació, però la jove ho ha negat a 'El programa de Ana Rosa', espai on treballa de col·laboradora i des del qual respon a tots els seus enemics.

Rocío Flores
Rocío Flores està immersa en una guerra mediàtica que sembla eterna | GTRES

Així, la polèmica tertuliana s'ha enfrontat a dues presentadores de Telecinco que estan qüestionant la seva trajectòria: Carlota Corredera i María Patiño. No obstant això, Ro Flores assegura que no entrarà en guerres innecessàries perquè hi ha assumptes que estan a les mans dels seus assessors legals.

«Truco més a l'advocat que al meu pare», comentava recentment a 'El programa de Ana Rosa'. Davant d'això, Rocío Carrasco s'ha quedat sense alè en descobrir els problemes judicials que estan acabant amb la paciència de la seva primogènita.

I és que tot fa pensar que la controvertida col·laboradora travessa una de les temporades més difícils de la seva carrera mediàtica. I, per si no n'hi hagués prou, l'última cosa que ha fet ha estat exigir el respecte que es mereix per ser un membre més de Telecinco.

Carlota Corredera pensa que Rocío Flores i la seva tia Gloria Camila Ortega «estan desubicades» perquè estan qüestionant gent important. Però, la filla d'Antonio David no comparteix aquest argument, ja que pensa que tots són iguals i que ningú no és superior a ningú. «Jo soc la primera persona que demana respecte perquè tots som iguals i ens ho mereixem», declarava visiblement molesta.

Rocío Carrasco passa a l'acció i desferma el caos

Des que la nova reina del feminisme es retirés del focus mediàtic després d'acabar el seu documental, 'Contar la verdad para seguir viva', ha estat guardat silenci fins que Telecinco per fi ha donat llum verda a la segona part del programa, titulada 'En el nombre de Rocío'.

I, per la seva banda, aquesta aventura televisiva ha provocat la fúria de Gloria Camila Ortega, l'altra filla de Rocío Jurado.

Gloria Camila tampoc té relació amb la seva germana Rocío Carrasco i conseqüentment s'ha convertit en una de les grans enemigues de Carlota Corredera. En concret, perquè la presentadora l'acusa d'actuar sense control i de posar en dubte gent que té força autoritat a Telecinco. Tot i això, ha sigut la seva neboda qui ha donat la cara per la seva tia.

«Gloria i jo mai ens hem faltat al respecte malgrat totes les barbaritats que s'han dit de nosaltres. Això és un mitjà lliure i em puc defensar del que es diu de mi amb respecte i educació ni més ni menys. A totes dues ens ha tocat viure molt i crec que prou ubicades estem», declarava la filla d'Antonio David en un to contundent.

Rociíto mai perdonarà el seu gran enemic

D'altra banda, Rociíto no entén que la seva filla continuï al costat d'Antonio David Flores, i només ha posat una condició per acostar-s'hi. Aquesta és que la jove reconegui la suposada veritable cara del seu pare i que se n'allunyi. En cas contrari, Carrasco mai s'asseurà a parlar amb la noia perquè no vol recordar el presumpte infern que va patir.

La protagonista de 'Contar la verdad para seguir viva' ha intentat tenir pau amb Antonio David en el passat, però és impossible. Actualment, ha canviat el seu comportament i ja no en vol res. L'únic que pretén és que desaparegui per poder recuperar els seus fills Rocío i David Flores, que són les grans víctimes de la batalla.