Alba Santana

Alba Santana pren una decisió inesperada en ple Nadal després de perdre els pares

Alba Santana té el gran suport de la família del seu marit, Aviv Miron

Alba Santana, filla de Mila Ximénez i del tenista Manolo Santana, està passant per un dels moments més complicats de la seva vida. En menys de sis mesos s'ha quedat òrfena i s'ha refugiat en el seu entorn proper per superar el dolor. Primer, va perdre la seva mare Mila a causa d'un càncer de pulmó i, després, va haver d'acomiadar-se del seu pare.

Alba Santana, famosa des que va néixer, mai no ha volgut aprofitar-se dels seus cognoms i té una vida força discreta a Amsterdam. Està casada amb un empresari anomenat Aviv Miron i té dos fills petits, Alexander i Victoria. Segons el portal digital 'JALEOS', Alba ha passat Nadal lluny d'Espanya per estar al costat de la família política.

La periodista Mila Ximénez i Alba Santana durant la presentació de l'obra de teatre 'La vida iba enserio' a Barcelona.
Alba Santana i la seva mare Mila gaudien d'una relació especial | GTRES

La filla de Mila Ximénez feia un temps que era lluny de Manolo Santana i suposadament Claudia Rodríguez, vídua del tenista, n'és la responsable. La jove no vol tenir problemes, així que ha preferit quedar-se a Amsterdam durant les festes nadalenques i refugiar-se en el caliu dels seus familiars. Normalment, passava alguns dies a Espanya, però ara no hi té res.

Alba Santana s'ha guanyat el respecte de tots perquè no s'ha aprofitat mai de cap escàndol per cridar l'atenció i guanyar diners. Després de la mort dels seus pares, Mila i Manolo, ha tingut un comportament brillant i sempre ha estat molt educada. Tot i que no se sent còmoda sent el centre de la notícia, mai ha tingut cap desvergonyiment amb els reporters.

Algunes fonts asseguren a 'JALEOS' que la filla del tennista ha celebrat Nadal amb els seus fills Alexander i Victoria. «Han estat les festes més dures per a ella, però tenia una raó de pes per celebrar-les, els petits. No volia que la notessin trista en dies tan especials», revela una font anònima ressaltant la generositat de la jove.

Alba Santana ha demanat ajuda per superar la sotragada

Alba Santana tenia una relació especial amb Mila Ximénez i va patir molt quan va morir. Algú que la coneix força bé assegura que la mort del seu pare Manolo ha posat el fermall final a una etapa desastrosa. Per això, ha demanat ajuda als seus sogres, els pares d'Aviv Miron.

La filla del tenista és una dona forta i molta gent pensa que els seus problemes no trigaran a ser cosa de passat. «Els pares d´Aviv han estat com uns segons pares per a ella i han exercit d'avis en els moments en què necessitava intimitat». Aquestes declaracions han tranquil·litzat els fans de Mila.

Fa gairebé set mesos que va morir Mila, però el seu record continua sent molt present perquè era una persona molt estimada. Els seguidors continuen organitzant campanyes a les xarxes socials perquè el seu record no desaparegui. Alguns programes de Telecinco contribueixen a aquest moviment perquè volen que la sevillana «sigui eterna».

Els fills d'Alba troben a faltar Mila

Alba Santana ha refet la seva vida a Amsterdam, però viatjava a Espanya amb freqüència i la seva mare Mila Ximénez també els visitava. La col·laboradora gaudia d'una relació molt estreta amb els nets, Victoria i Alexander. Segons un testimoni, troben a faltar molt la seva àvia, així que les festes nadalenques també han estat delicades per a ells.

L'entorn ha parlat per deixar clar que ningú no és capaç d'oblidar Ximénez i que els seus nets noten moltíssim la seva absència. «Per ells, Mila sempre serà aquesta àvia que venia de visita i revolucionava la casa perquè es posava al nivell». Caldrà esperar un temps i confiar que la filla de Manolo Santana recuperi l'alegria com més aviat millor.