Fotomuntatge d'una sala d'hospital i el rostre de Mayte Zaldívar

Mayte Zaldívar demana un miracle per poder curar el càncer de la seva filla

Mayte Zaldívar, desolada per la malaltia que pateix Elia Muñoz

Mayte Zaldívar viu una de les seves èpoques més complicades dels darrers anys. L'ex de Julián Muñoz està molt angoixada per la dura situació personal que pateix d'un temps ençà.

 

Un sotrac familiar que arriba dies abans que s'estreni el documental sobre Julián Muñoz i la seva mediàtica relació amb Isabel Pantoja.

Mayte Zaldívar no pot més. «És el pitjor que m'ha passat a la meva vida», ha sentenciat de manera angoixant. «Necessito un miracle del cel, la resta ja no m'importa res», declarava fa hores als micròfons de l'agència 'Europa Press'.

Imatge d'Elia Muñoz i Mayte Zaldívar passejant pel carrer
Elia Muñoz i Mayte Zaldívar, més unides que mai en ple tractament de la primera. | Europa Press

Mayte Zaldívar no volia donar gaires detalls de la malaltia que pateix Elia, la seva filla. «No ho puc explicar, però és una cosa que m'agafa el cor. És el pitjor que m'ha passat mai», confessava als reporters, sense revelar gaires detalls.

Una cosa que sí que ha fet Kiko Matamoros aquest dilluns a la tarda. «Mayte està en un moment anímic força dur. Està personalment molt tocada. És un problema que afecta una de les seves filles. Se li ha detectat un tumor. Ja ha començat el tractament i està rebent quimioteràpia», ha dit el col·laborador.

Mayte Zaldívar pateix per la malaltia de la persona que més estima

Elia, filla de Julián Muñoz i Mayte Zaldívar, ha estat molts anys oculta. Només l'hem pogut veure alguna vegada parlant sobre què va suposar que els seus pares ingressessin a la presó pel cas Malaya. També ha estat fora del focus mediàtic Eloísa, una altra de les seves filles.

El tertulià de 'Sálvame' revela que «les primeres notícies són positives. La detecció ha estat prou aviat perquè el desenvolupament no hagi anat molt més enllà. Entenc la seva preocupació, però li he dit que ha de donar gràcies a Déu, la seva filla té 40 anys acabats de fer», ha prosseguit Kiko.

Elia Muñoz Zaldívar
Elia és la filla de Mayte Zaldívar i, segons Kiko Matamoros, pateix un tumor | GTRES

«És una mala edat per a aquest tipus de tumors. Per la seva joventut es potencia el desenvolupament, però si l'agafes a temps també la natura és més forta per suportar un tractament més agressiu. Pot tenir una recuperació positiva», ha recalcat el col·laborador.

«Entenc que per a Mayte Zaldívar no és fàcil. És una cosa que ells no volien que transcendís, però efectivament era irremeiable», s'expressava. Alhora, demanava que el tema es tracti des del «màxim respecte».

«Julián Muñoz ho està passant molt malament»

Kiko Matamoros ha explicat que el tumor ha estat trobat «en una zona complicada. Normalment sol tenir uns efectes fastiguejats i dolorosos a curt i mitjà termini. Però cal ser optimistes perquè està en molt bones mans», ha dit.

Primer pla de Julián Muñoz
Julián Muñoz està portant molt malament la malaltia que pateix una de les filles. | GTRES

«Crec que cal ser positius. Un petó molt fort a Elia i a ella... I a Julián, que sé que ho està passant molt malament. Sé que això l'afecta molt», ha confessat aquest dilluns.

Mayte Zaldívar gairebé no té ànim per parlar en profunditat de la malaltia d'Elia, però sí que demanat una cosa davant les càmeres de televisió. «Us demano que reseu per mi, que m'envieu les vostres millors energies perquè tot surti bé… Que penseu que tot anirà bé, si us plau», ha demanat Zaldívar.