Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Miriam Sánchez, actriu i guanyadora de Supervivientes

El declivi de Miriam Sánchez, d'actriu per a adults i ex d'Estrada, a no aguantar-se

Miriam Sánchez ha protagonitzat un altercat preocupant

Miriam Sánchez, exparella del periodista Pipi Estrada, va ser una de les cares més habituals de Telecinco a la primera dècada dels 2000. Va participar i va guanyar el concurs 'Supervivientes' i no va trigar a demostrar que era una dona independent i força talentosa. Tot i això, va prendre una sèrie de decisions que la van obligar a apartar-se de la televisió i ara està passant per un moment terrible.

Segons informen a Telecinco, l'actriu viu de les rendes dels dos habitatges que va comprar quan treballava a la televisió. La seva situació econòmica no és extraordinària, però el més preocupant de tot plegat és que suposadament pateix certes addiccions. Ha demanat ajuda perquè no aconsegueix canviar de vida i la gent que la coneix està preocupada.

Miriam Sánchez i Pipi Estrada
Miriam Sánchez va mantenir una relació estable amb Pipi Estrada. | Europa Press

Miriam ha protagonitzat un episodi molt violent a Cadis, concretament a Conil de la Frontera, i diversos testimonis asseguren que està desesperada. La guanyadora de 'Supervivientes' ha parlat amb la redacció del programa 'Sálvame' per reconèixer que els fets són verídics. Seguint les dades aportades per les persones que van presenciar el desacord, la situació és preocupant.

Ha reconegut que pateix problemes de nervis, per això s'ha refugiat a la beguda i que el seu comportament sigui tan variable. «Tinc tanta ansietat que em bec l'aigua dels tolls i del Nil sencer», confessa a 'Sálvame'.

Aquest mateix programa s'ha posat en contacte amb diverses fonts que hi van coincidir a Conil de la Frontera.

L'exparella de Pipi Estrada va protagonitzar un moment tens en un local nocturn i ara se'n penedeix. «Cridava, ensopegava i va caure de boca a la porta del bar perquè amb prou feines podia mantenir-se dreta», informen. «Ella només volia festa i va intentar muntar-se al cotxe de la policia, es va recolzar al capó i es va posar a ballar».

Miriam Sánchez va tenir molts problemes amb el seu ex

Miriam era una dona plenament capacitada per al món de la comunicació i va demostrar ser una tertuliana de primera categoria. El problema és que va viure una sèrie de fet que no va saber gestionar i de mica en mica es va anar ficant «en una espiral d'autodestrucció». Ella mateixa va reconèixer que havia perdut les regnes del seu futur, de fet va demanar ajuda a un equip de psicòlegs.

La guanyadora de 'Supervivientes'va trencar la seva relació amb Pipi Estrada i el 2019 va començar un romanç tempestuós amb Cristo Vivancos. Sánchez va acusar Cristo de tenir un comportament inadequat i alguns periodistes asseguren que ell és el responsable del seu declivi. Miriam se'n va separar i després va concedir alguna entrevista per explicar com de malament ho havia passat al seu costat.

«La meva exparella m'obligava a fer dejunis de tres dies perquè em volia veure molt prima i no em deixava menjar. Quan vaig voler deixar-lo, atracava el menjar i el vomitava perquè sé que no li agradava, així que vaig caure a la bulímia. He estat addicta a la cocaïna durant 8 anys i he estat a punt de fer moltes ximpleries», va explicar Sánchez.

Miriam Sánchez demana ajuda i reconeix els seus problemes

L'ex de Pipi Estrada assumeix que la seva situació és delicada, motiu pel qual ha demanat als periodistes que la deixin descansar. Està jugant a la distracció i no revela la seva localització actual perquè no vol cridar l'atenció de la premsa. «Estic sola a la vida perquè hi ha una falta de suport social. No tinc marit, no tinc a ningú, així una acaba sent addicta», explica Sánchez.

La guanyadora de 'Supervivientes' ha fet saltar totes les alarmes i els seus éssers estimats estan preocupats. Encara que ella cregui que està sola, no és així. Moltes cares conegudes li han donat la mà per intentar ajudar-la i, segons els experts, és important que reprengui la teràpia com més aviat millor.