Fotomuntatge d'Isa Pantoja i Kiko Rivera

Kiko Rivera ataca com mai la seva germana Isa Pantoja: «Adona-te'n ja»

La relació entre Isa Pantoja i Kiko Rivera és cada cop pitjor

L'enfrontament i batalla entre Kiko Rivera i Isa Pantoja es troba el seu punt més àlgid.

Lluny d'apropar postures, els fills d'Isabel Pantoja i Paquirri estan cada cop més distanciats. La seva relació és molt tensa, per no dir gairebé inexistent. De fet, només intercanvien missatges de forma indirecta a través de les xarxes socials i als mitjans de comunicació.

Coincidint amb el seu retorn a 'El Programa de Ana Rosa' després de les vacances nadalenques, Isa Pantoja aprofitava la cadira de col·laboradora a Telecinco per retreure públicament l'actitud del seu germà.

D'entrada, ha retret el fet que no felicités la seva família per Nadal i, segon, l'ha advertit que es quedaria sol si seguia per aquest camí.

«El seu caràcter ha fet que es quedi sol, està amb la família d'Irene, amb ella i les nenes. Amb mi i la meva mare, no. Se sent molt bé amb la família d'Irene perquè hi troba el que falta a la nostra. És una família molt unida, ell sempre havia volgut això i se sentia bé», explicava Isa Pantoja sense entendre el rebuig de Kiko cap a ella i la seva mare.

Primer pla d'Isa Pantoja amb posat seriós
Isa Pantoja ha estat molt crítica amb el seu germà. | Europa Press

A més, la col·laboradora reconeixia que cap dels dos havia fet el pas de trucar-se per Nadal i argumentava per què ella no estava disposada a fer-ho.

Segons ha exposat, està molt molesta després de no rebre resposta quan va felicitar la seva neboda Anita per l'aniversari el mes de desembre passat. Un assumpte que ha despertat una gran polèmica amb l'explicació d'Irene Rosales.

Kiko Rivera defensa Irene en ple enfrontament amb Isa Pantoja

Així i tot, la dona de Kiko Rivera ha posat més llenya al foc. De fet, ha explicat el suposat motiu pel qual no hauria contestat el missatge que la seva cunyada li va enviar felicitant Anita.

La filla gran de la parella feia 6 anys i Chabelita li va escriure un missatge de felicitació en nom seu i del seu fill Alberto.

Com que la nena no té telèfon mòbil, va decidir enviar-lo a la seva cunyada, Irene Rosales. Però resulta que no va arribar a contestar el missatge per un motiu que ella mateixa ha explicat.

«Pot ser que Isa m'enviés un missatge de felicitació, però he tingut un canvi de mòbil. No he vist res», assegurava l'excol·laboradora de 'Viva la vida' a la sortida de casa seva.

La resposta va generar un gran malestar a Isa Pantoja i a la seva parella, Asraf Beno, que no es van creure en cap moment l'excusa.

Imatge de Kiko Rivera i la seva dona Irene Rosales
Kiko Rivera ha donat la cara per la seva dona, Irene Rosales. | GTRES

Ara, després d'un cap de setmana complicat, Kiko Rivera ha trencat el silenci en ple conflicte per deixar clara la seva posició. Ha esclatat com mai contra la seva germana i ha reivindicat la seva idea de romandre allunyat de la família.

Kiko Rivera deixa Isa i la seva mare fora de la família

A través del seu compte d'Instagram, Kiko Rivera ha volgut compartir amb els seus seguidors què pensa de tot el que està passant.

Amb una publicació dirigida cap a Isa, encara que sense referir-s'hi, el cantant ha deixat molt clar quins són els pilars de la seva vida i les persones que realment l'importen.

«Tu, tu, tu i mil milions de vegades la teva @irenerova24. A veure si se n'adona ja i deixa de donar per cul. Que ens deixin viure tranquils! Assabenta't ja que la meva família són la meva dona i els meus fills, fins aquí!», ha escrit Kiko Rivera mostrant el seu complet suport a Irene Rosales.

En definitiva, un missatge molt dur on també podem ficar de ple Isabel Pantoja. Tot i que tots dos van tenir un acostament després de la mort de Doña Ana, encara segueixen sense solucionar els seus problemes per l'herència de Paquirri.