Primer pla de Julián Muñoz

Julián Muñoz anuncia que una de les seves filles lluita contra el càncer

L'exalcalde de Marbella i Mayte Zaldívar estan units pel dolor

Julián Muñoz acaba de rebre un duríssim cop enmig de l'enrenou que ha generat la seva docu-sèrie. Aquest és que l'exalcalde ha confessat que una de les seves filles, fruit de la seva relació amb Mayte Zaldívar, té càncer.

Davant d'això, potser aquest fet hauria sigut una de les seves grans motivacions per trencar el seu silenci i parlar per fi a la televisió sobre el cas 'Malaya' i la seva relació amb Isabel Pantoja. Tot i que, segons comenten, la principal intenció de Muñoz seria «disculpar-se davant de les seves filles. Això ho té molt ficat al cap».

Era Kiko Matamoros qui donava la devastadora notícia que Elia, de 40 anys, acaba de ser diagnosticada amb un càncer. «Mayte està personalment molt tocada», començava dient.

«A una de les seves filles se li ha detectat un tumor. Ha començat el tractament i la quimioteràpia. Les primeres notícies són positives perquè s'ha detectat prou aviat perquè no es desenvolupi gaire», informava el col·laborador.

Imatge d'Elia Muñoz i Mayte Zaldívar passejant pel carrer
Elia Muñoz i Mayte Zaldívar | Europa Press

«Tenen en compte que té 40 anys, és una mala edat per a aquest tipus de tumors perquè sol tenir uns efectes força dolorosos i fastiguejats. Elia està en bones mans. Julián també ho sap i està destrossat, de fet em demana que es tracti amb el màxim respecte», demanava Matamoros.

Després de saltar la notícia, nombrosos mitjans han volgut contactar amb la filla de Julián per saber com es troba. «Perdona que sigui força concisa, però avui em trobo regular. És cert el que hem dit. Moltes gràcies i disculpa no poder dir més», reconeixia breument sense voler entrar en detalls.

Fotomuntatge d'una sala d'hospital i el rostre de Mayte Zaldívar
Mayte Zaldívar | Catalunya Diari

No obstant això, es mostra força optimista i esperançada que tot sortirà bé. Però, la que es troba realment destrossada i inconsolable és la seva mare, Mayte Zaldívar, que reconeixia entre llàgrimes que necessitava un miracle.

«Jo estic preparada en aquest moment per dir que necessito un miracle del cel a la meva vida. Tota la resta no m'importa res», assenyalava.

«És una cosa que m'agafa el cor, és una cosa que em passa i és el pitjor que m'ha passat a la meva vida. Us demano que reseu per mi, que m'enviïn les vostres millors energies perquè em surti bé», explicava a 'Sálvame'. 

«Cal ser optimista. No només cal resar sinó creure en la ciència, i està en molt bones mans», assegurava Matamoros volent enviar un missatge d'ànim a la família.

Isabel Pantoja, totalment enfonsada, es prepara per al pitjor

D'altra banda, Zaldívar es veu incapaç de perdonar la dona que va trencar la seva família, Isabel Pantoja. «Jo d'aquest ésser no en tinc ni punyetera idea del que pugui sentir i, com veuràs, intento treure-la de la meva vida i els meus pensaments», afirmava contundent.

«En la meva vida, mai la perdonaré», remarcava amb seguretat. Mentre que, per altra banda, a la 'tonadillera' l'ha afectat de ple l'escàndol que ha de venir. Tant és així, que hauria patit una autèntica crisi nerviosa i el seu estat preocupa el seu entorn més proper.

Imatge d'Isabel Pantoja amb Julián Muñoz posant somrient
Isabel Pantoja i Julián Muñoz | GTRES

«Hi va haver crits, moments d'ansietat i a més una cosa que a ella l'afecta especialment, que es torni a recordar el moment de la presó respecte al cas 'Malaya'», desvelaven sobre el moment en què descobria l'emissió de la docu-sèrie.

«La situació és molt delicada, fins al punt que podria haver succeït... no li posarem nom, han parlat d'ansietat. Però ara mateix el recomanable és que no estigui sola», deixaven entreveure.

«No ha tingut un atac d'ansietat, ha tingut una cosa prou greu perquè no estigui ni un minut sola a Cantora. El seu estat de salut és molt delicat, i es troba molt feble físicament i mentalment. No es troba bé», assenyalaven a 'Viva la vida'.

De fet, hauria arribat fins i tot a trucar als seus dos fills perquè acudeixin immediatament a Cantora i estiguin amb ella. Tot i això, mentrestant, l'estrena de la docu-sèrie de Julián Muñoz és imminent.

«Es veuran notes manuscrites que va escriure des de les presons, de les seves vivències amb Isabel, amb Jesús Gil… El més nou i important seran aquestes notes manuscrites per Julián», avançaven sobre què tractarà el nou documental que promet generar polèmica.