Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Jorge Javier Vázquez parlant

Jorge Javier no aixeca el cap: dos dels seus grans enemics s'uneixen contra ell

«Va abusar del seu poder i va perdre la professionalitat»

Antonio David ha tornat a la càrrega. I aquesta vegada ho ha fet en companyia de diversos enemics que estan disposats a enfonsar tant 'Sálvame' com els seus col·laboradors.

Sota un títol més que significatiu, 'Las perio-listas de 'Sálvame'', l'exguàrdia civil i el seu grup de convidats han debatut obertament sobre el tipus de periodisme que exerceixen els tertulians.

Així doncs, han parlat sobre rostres tan coneguts com a Carlota Corredera o María Patiño, però també s'han unit en un front comú per atacar Jorge Javier Vázquez.

Un programa de més de dues hores i mitja de durada que en tan sols unes hores aconseguia reunir a més de 100.000 reproduccions. Durant aquest, Antonio David decidia compartir un vídeo en què es veia el presentador enfrontar-se a l'actriu Mónica Pont, que també decidia acompanyar-lo al seu últim vídeo.

Primer pla de Jorge Javier presentant Secret Story
Jorge Javier Vázquez | MEDIASET

«Em venia de gust reprendre aquest clip de Jorge Javier Vázquez en què es veu com t'atacava, t'humiliava i menyspreava quan ell estava empoderat», explicava.

«Ara que ell estava gairebé deixat de la mà a Déu, va caure, i crec que era just poder-li fer veure a la gent que quan un és a dalt no s'ho deu creure perquè en qualsevol moment baixa a l'infern», advertia molt segur de paraules.

«Jo vaig conèixer Jorge Javier fa moltíssims anys, i ell em va demanar entrevistes diverses vegades per a la revista 'Teleindiscreta'», relatava Pont sobre la seva experiència.

Primer pla d'Antonio David Flores
Antonio David Flores segueix decidit a enfonsar 'Sálvame' | Catalunya Diari

«Jo se les concedia totes i molt bé. Sembla que en un esdeveniment jo no el vaig saludar, segons es comenta entre bastidors, i això s'ho va guardar tot aquest temps i sempre ho va tenir dins. Quan em va tenir a plató es va despatxar a gust», lamentava l'actriu.

DIRECTO: Las "PERIO-LISTAS" de Sálvame

«Jo crec que un no ha de perdre el referent de qui és i d'on ve perquè avui ets a dalt i demà ets a baix», assenyalava.

Antonio David enfonsa Jorge Javier

«Un ha de ser coherent, i quan entrevistes a un personatge no has de perdre el nord ni el respecte per la persona que està donant audiència al teu programa», opinava.

«Jorge Javier va abusar del poder, va perdre la professionalitat i no es va disculpar mai. Recordo que aquell dia vaig anar a casa plorant perquè em vaig sentir atacada», sentenciava.

Fotomuntatge dels rostres d'Antonio David i Carlota Corredera
Antonio David Flores | Catalunya Diari

Així, sembla que Antonio David no pensa parar fins que acabi amb el format per al qual fins fa un any treballava.

D'altra banda, un altre dels que també té al punt de mira és Kiko Hernández perquè, fa poc, Antonio David sortia a donar la cara per la seva filla després de l'assetjament i l'enderrocament patit per part d'aquest i d'altres col·laboradors.

D'aquesta manera, deixava anar un veritable conflicte que ja ha involucrat tant a María Patiño i Carlota Corredera, que no s'han quedat de braços plegats. «Kiko, vas quedar advertit. Contra mi el que vulguis, però contra la meva filla no t'ho permetré més», es dirigia directament al tertulià al seu canal de Youtube.

«Continues atacant els fills dels pares als quals els tens rancúnia, ja que t'ordenen que has de mossegar la jugular», carregava molt molest.

«Assetjes la meva filla a través de 'Sálvame' i fomentes que la gent arribi a odiar-la. T'aprofites d'estar envoltat de la gent de la cúpula que són els que et marquen les instruccions», l'acusava.

«Deixa la meva filla en pau», advertia demolidor l'exguàrdia civil. «Ets un covard. El que vas publicar l'altre dia et fa veure la persona que ets i quedes retratat», sentenciava.

Per la seva banda, Patiño acusava Rocío Flores de ser 'el braç armat del seu pare': «És el braç armat del seu pare per tornar a dir al món 'el meu pare no és el perfil que es pinta a la cadena'».

«Mentre la teva mare pinta com pinta el teu pare des de la seva experiència, tu transmets per la boca del teu pare que ell prioritza la família i la cordialitat, i que no és la persona que pinta la teva mare», concloïa.