Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Jorge Javier Vázquez amb posat seriós

El retorn d'Olvido Hormigos a 'Sálvame' enfonsa en la misèria Jorge Javier Vázquez

El presentador ha quedat retratat i ha tornat a ser acusat de maltractar a les dones

Jorge Javier Vázquez no guanya per a disgustos, i és que ha vist com la seva fama i presència a Telecinco cauen en picat. Especialment, pels nombrosos escàndols que ha protagonitzat darrerament. Sí, perquè els espectadors cada cop toleren menys el seu comportament altiu i el tracte que dona a certs convidats.

I de fet, bona prova són les amenaces que emetia en ple directe contra Alba Carrillo i la seva mare, Lucía Pariente. És més, fins i tot aconseguia que la model deixés de treballar a la cadena, ja que tal com s'ha pogut saber «s'ha pres unes vacances forçades sense data de finalització».

Jorge Javier Vázquez al plató de 'GH VIP'
Jorge Javier fa anys que presenta 'Gran Hermano' i 'GH VIP' a Telecinco | GTRES

Vázquez ha passat de ser el 'nen bonic' de Paolo Vasile a ser un dels personatges més odiats, un fet que els espectadors han deixat en evidència a les xarxes socials.

Així, sembla que fins i tot el seu passat ha arribat per acabar d'enfonsar-lo mediàticament. I és que a 'Sálvame' han rescatat Olvido Hormigos, una figura que va tenir el seu moment més àlgid a Telecinco fa uns anys.

Fotografia de Jorge Javier Vázquez amb el director de Sálvame
Jorge Javier | Mediaset

Sobretot, després del seu pas per 'GH Vip', on va tenir diverses topades amb Belén Esteban, que acabava fent-li la vida impossible. No obstant això, la decadència de l'exregidora dels Yébenes començava després d'una polèmica picabaralla protagonitzada a plató amb Jorge Javier Vázquez.

Jorge Javier va sentenciar Olvido Hormigos: «Aquí s'acaba la carrera televisiva d'aquesta senyora»

A partir de llavors, la cadena li agafava certa mania i insistia a desprestigiar-la. I, com sempre, els usuaris de Twitter decidien recórrer a l'hemeroteca per deixar en evidència el comportament reprotxable del presentador.

En aquestes imatges es pot veure a Vázquez dient-li a Olvido que «pot anar-se'n a casa seva. S'ha acabat l'entrevista i passem de tu», diu amb un cert menyspreu negant-se a seguir amb el programa.

Encara que el més impactant és que s'atreveix a agafar amb força del braç Hormigos per fer-la fora de plató, mentre ella es queixa: «A mi no m'agafis així».

Imatge d'arxiu d'Olvido Hormigos amb el cabell tenyit de rossa
Olvido Hormigos porta un temps allunyada de la televisió | GTRES

«Et quedes fins que jo t'ho digui, i aprofito per dir que 't'hem fet servir' i que el que li has fet a aquesta senyora és una 'hijoputez'», en referència a un enfrontament que va tenir lloc entre la convidada i María Patiño durant la publicitat.

«Ets una de les persones més brutes que ha passat pel plató del 'Deluxe'», seguia atacant-la. Indignada, la concursant de 'GH Vip' abandonava el plató parlant a càmera i comentant directament que «Jorge Javier és un gran pocavergonya, no et deixa parlar. Només vol sentir el que vol que diguem».

«Ja n'hi ha prou», prosseguia el presentador. «Ni càmera ni micro. Aquí s'acaba la carrera televisiva d'aquesta senyora», sentenciava Jorge Javier.

Després de recuperar aquestes velles imatges, els espectadors han reaccionat a Twitter tornant a carregar contra Vázquez. Encara que també han retret a companys com a Carlota Corredera per haver-lo defensat.

«Carlota està justificant l'actitud fastigosa de Jorge Javier cap a Olvido perquè es va ficar amb Belén Esteban. La va cridar guarra, la va agafar del braç, etc. Al·lucinant, germana», comenta una usuària.

«Mare meva! Olvido Hormigos és del més humiliant que he vist per televisió. Jorge Javier Vázquez la va tractar fatal, però per denunciar i nosaltres participàvem... amb Olvido, amb les Azúcar Moreno, Rocío Carrasco o Yola Berrocal, etc.», remarcava una altra espectadora.

La mateixa Olvido reconeixia recentment que la seva etapa televisiva no va ser gaire agradable i que l'havia fet patir molt: «Ara soc mestra i vull exercir com a tal, però no és compatible amb la televisió».

«La tele va ser una etapa molt dura i molt difícil. Vaig estar anant al psicòleg i, encara que soc una dona forta, t'ajuda moltíssim. El meu refugi és la meva família perquè al final és el que tenim», reconeixia.

«La meva família m'ha donat suport sempre, i encara que una mica tard, ho he valorat. Vaig passar una etapa en què vaig passar-ho molt malament amb allò d'aquell vídeo, de fet hi ha gent que sembla que no ho pot superar. Nosaltres no som una família moderna, nosaltres ens estimem i és amor de veritat», concloïa.