Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Plató de 'Sálvame Deluxe'

Dues cares de 'Sálvame', a punt de tancar el seu fitxatge per a 'Supervivientes 2022'

Telecinco es troba ja en ple càsting per a 'Supervivientes 2022'

Telecinco afronta la nova temporada amb les seves grans apostes anuals per conquistar una audiència que de vegades l'ha deixat de banda en els últims mesos. No obstant això, sembla que 'Sálvame' serà un dels espais que podrà nodrir el seu programa estrella per a aquest 2022, com serà 'Supervivientes'.

I és que després d'uns decebedors números de l'últim gran 'reality' de Telecinco, 'Secret Story', la cadena de Fuencarral vol tornar a sorprendre els seus espectadors amb una nova edició de 'Supervivientes'.

Així que, 'Supervivientes 2022' arribarà a les pantalles de Telecinco en pocs mesos i la cadena vol tenir el millor elenc de participants possible. Volen tenir uns números que els tornin a donar més notorietat al panorama televisiu espanyol.

Olga Moreno i Gianmarco Onestini amb Carlos Sobera instants abans d'anunciar el guanyador de 'Supervivientes 2021'
Olga Moreno es va proclamar guanyadora de 'Supervivientes 2021' davant Gianmarco| Telecinco

Per això, en les últimes hores, diversos noms han sortit com a possibles participants de 'Supervivientes 2022'. Concretament, el periodista Rocco Steinhäuser, conegut per avançar diverses exclusives de televisió, ha desvelat alguns dels noms que té Telecinco perquè formin part de l'elenc de concursants del 'reality' de supervivència.

Entre els noms que han sortit a la palestra hi ha la periodista Marisol Galdón, i les col·laboradores de 'Sálvame' Carmen Borrego i Laura Fa.

Telecinco tempteja diverses cares de 'Sálvame' per a 'Supervivientes'

Uns noms que han sorprès molt als oients de 'Versió RAC1', el programa on treballa el col·laborador, ja que ha revelat aquests tres noms com a possibles concursants de la propera edició de 'Supervivientes'.

Per tant, Telecinco aposta per la continuïtat del 'reality' per a aquest any que acaba de començar. Alhora, a més del nou 'Secret Story' amb anònims que s'estrena aquest dijous 13 de gener, s'hi afegiran les noves edicions de 'Supervivientes' i 'La isla de las tentaciones' com a 'reality show'.

El primer suposarà el debut de Toñi Moreno com a presentadora d'un programa d'aquestes característiques a 'Mediaset'. A més a més, parlant dels 'talent show', Telecinco també comptarà amb una nova edició d''Idol Kids' i la nova temporada de 'Got Talent España'.

Carmen Borrego i Laura Fa, a prop de posar rumb a Hondures

Davant tot això, les dues col·laboradores de 'Sálvame' podrien ser dos dels grans atractius del veterà programa de 'Mediaset'. En primer lloc, la filla menor de María Teresa Campos està al centre d'atenció més que mai a causa de les seves contínues picabaralles amb la seva germana Terelu i la seva neboda Alejandra Rubio.

Primer pla de Carmen Borrego somrient
Carmen Borrego, a prop de fitxar per 'Supervivientes 2022' | GTRES

Per la seva banda, Laura Fa ha guanyat protagonisme amb el pas del temps al programa de les tardes de Telecinco. En una primera etapa, Laura va entrar a 'Sálvame' amb un perfil molt baix, deixant de banda les polèmiques. Però darrerament, la col·laboradora ha estat en diverses baralles memorables, algunes molt sonades com les que ha tingut al costat de Lydia Lozano.

Marisol Galdón, la gran pregunta del càsting de 'Supervivientes'

Alhora, un altre dels noms que han sortit a la llum aquest dilluns, 10 de gener, ha estat el de la periodista Marisol Galdón. I és que, en els darrers mesos, s'ha sabut que la comunicadora està passant per una dramàtica situació econòmica.

Imatge de la periodista Marisol Galdón durant l'emissió d'un vídeo
Marisol Gladón podria participar a 'Supervivientes' | Twitter

Galdón es va obrir en canal a 'Sálvame' el passat mes de setembre. Sí, perquè la desesperació de la periodista, cara habitual de la cadena des que es va crear el 1990, la va portar a publicar un vídeo a les seves xarxes oferint-se a treballar.

«Vaig dir que no dues vegades a 'Gran Hermano', ara me n'aniria de cap. Tot és parlar-ho», deia ella a Jorge Javier. Així, sembla que Galdón estaria més a prop d'embarcar-se en l'aventura de supervivència que d'entrar a la casa de Guadalix de la Sierra.