Fotomuntatge de Jesús Ortiz i Letícia Ortiz

Jesús Ortiz, el pare de la reina Letícia, destrossat el dia del seu aniversari

Jesús Ortiz es vol mantenir al marge de la premsa, però no ho aconsegueix

Jesús Ortiz, el pare de la reina Letícia, sempre ha sigut força discret, però recentment s'ha convertit en protagonista de la notícia. Segons ha sortit publicat, no s'ha pogut acomiadar de la seva neta Elionor de Borbó abans que aquesta tornés al Regne Unit. Recordem que la futura hereva al tron espanyol estudia en un prestigiós internat de Gal·les.

L'home mai ha protagonitzat cap enrenou a la premsa del cor, però els reporters sempre l'han seguit bastant. Ara ha tornat al focus mediàtic perquè, segons fonts properes, el seu últim aniversari ha estat força trist. No se sent còmode quan escolta determinats comentaris sobre Elionor, que aquestes últimes setmanes ha estat en boca de tothom.

Jesús Ortiz caminant pel carrer
Jesús Ortiz, el pare de la reina Letícia, és una persona molt discreta | Europa Press

Seguint les informacions publicades, la princesa ha trobat l'amor a Gal·les, i suposadament és un noi que no encaixarà a la família reial. Asseguren que l'afortunat és «atractiu i educat», però «té els cabells llargs» i el seu estilisme no convenç Letícia. No obstant això, els reis han decidit passar l'escàndol per alt perquè l'únic que volen és que la jove sigui feliç.

Jesús té molt bona relació amb la seva filla Letícia, i solen veure's sovint quan ella té temps lliure. Els periodistes experts en la casa reial informen que Felip VI està encantat amb aquest vincle entre pare i filla perquè té molta estima al seu sogre. No seria estrany, doncs, que el rei sigui un dels grans suports del pare de la reina.

Ortiz està disgustat perquè aquests dies de Nadal que Elionor ha estat a Espanya, no ha pogut passar tant de temps amb ella com hauria volgut. Els periodistes tenen la noia al punt de mira perquè suposadament ha trobat l'amor. I el seu avi entén que tothom estigui pendent d'ella, però no pot evitar certs sentiments.

Jesús Ortiz travessa una etapa delicada

El sogre de Felip VI és una persona força tímida, i amb molt d'esforç ha aconseguit que la premsa respecti el seu anonimat, tot i que cap triomf és etern. Aquests últims mesos, els paparazzis han posat el focus sobre ell perquè volen saber què fa quan té temps lliure. Paloma Rocasolano, la seva exdona i mare de Letícia, ha refet la seva vida sentimental, però ell ha preferit dedicar-se a altres assumptes.

S'ha convertit en un home bastant perseguit i vol alliberar-se de la pressió mediàtica. Entén que el fet que sigui present a la crònica social és una moda passatgera, però es nega a participar en certs espectacles. Segons ha sortit publicat, el seu últim aniversari ha estat força trist perquè ha hagut de fer front a diversos problemes.

Elionor amb alguns companys de l'internat de Gal·les
Pel que sembla, Elionor ha explicat als seus pares que està enamorada | Casa Reial

Elionor de Borbó, aliena a les dificultats que pateix la seva família, s'ha proposat gaudir de la vida adulta a l'internat de Gal·les on estudia. Fonts properes asseguren que Felip i Letícia, els seus pares, ja coneixen el seu nòvio i que respectaran la relació. És un jove «alt, prim, molt agraciat i estranger», però encara no han transcendit detalls concrets de qui és.

Jesús Ortiz s'ha guanyat la confiança de la família reial

Jesús, igual que la seva filla, Letícia, va entrar a la família reial sent un rostre força vigilat. No obstant això, el pas del temps ha demostrat que és una persona totalment responsable i que s'ha comportat molt. Els experts en la casa reial asseguren que ha tingut una trajectòria bastant millor que la d'alguns membres de la reialesa.

Felip VI té bastant de contacte amb el seu sogre, tot i que amb prou feines hi ha fotografies on surtin junts. El rei vol respectar l'anonimat de la seva família política, per això és prudent amb ells.