Muntatge fotogràfic amb els rostres de Rocío Flores i Antonio David Flores

Rocío Flores se'n va de la llengua i posa al punt de mira Antonio David Flores

Rocío Flores ha provocat amb les seves declaracions que tots els ulls mirin cap al seu pare, Antonio David Flores

Rocío Flores és un dels personatges mediàtics que més controvèrsia i enrenou genera. I, de fet, aquest 'honor' el té des que el seu pare, Antonio David Flores, va ser acomiadat de 'Mediaset', ja que sembla que ha sigut l'encarregada de prendre el seu testimoni.

Precisament ara amb les seves paraules ha fet que tothom pensi en el malagueny perquè ha desvelat una cosa que li pertoca directament al seu pare i que, a més, explica part de les opinions que Rocío manifesta públicament.

Rocío Flores revela una informació referent a Antonio David Flores

Des de fa temps, la jove és una de les col·laboradores a 'El programa de Ana Rosa', on aprofita per parlar dels seus assumptes familiars. I ara, no és per a menys, ha decidit revelar qui és la seva font a l'hora d'estar-ne ben informada.

Rocío Flores
Rocío Flores ha posat el seu pare al punt de mira | GTRES

En concret, ha afirmat: «Moltes vegades, especialment des que va sortir la docu-sèrie i per temes legals, he preguntat a Ivan, l'advocat del meu pare. Hi havia coses que no sabia i volia saber per poder asseure'm aquí i, sobretot, per saber gestionar tot això a nivell legal».

«Menteixo si dic que, de tant en tant, quan sento coses no aixeco el telèfon i li dic al meu pare: 'Això què és?'. Jo quan he de demanar explicacions, les demano», sentencia contundent.

En aquest punt s'ha referit al que va dir després de veure unes imatges on la seva mare demanava al 2022 quedar-se com estava. Davant això ha explicat: «L'altre dia quan vaig parlar i vaig dir tot el que vaig dir és perquè el vídeo no l'havia vist a casa meva. Probablement, si ho hagués visionat abans, hauria reaccionat altrament, hagués sabut gestionar el meu gest».

Tot i haver confessat que el malagueny li proporciona informació, ha incidit que ella no està condicionada per ell. Així, ha dit: «Penso per mi mateixa, dic el que em dona la gana. Jo amb el meu pare també tinc moltíssimes discrepàncies, moltes i sobretot en general».

Primer pla de Rocío Flores molt maquillada
Rocío Flores ha reconegut que el seu pare és la seva principal font d'informació | GTRES

Així mateix, Beatriz Cortázar ha volgut saber de qui és la persona que més se'n fia o que més l'influeix. Pregunta davant la qual Ro Flores ha estat contundent: «Sempre he tingut moltes discrepàncies per la meva manera de pensar. Jo t'escolto, però després faig allò que vull».

«Per tant, no m'hi influeixes. Agafo de tu la part positiva, però ja està. Si fos una altra cosa, amb 25 anys que tinc, no tindria cap personalitat i sempre que em sento aquí soc la més sincera possible», prosseguia.

Primer pla d'Antonio David Flores
Rocío Flores ha negat que el seu pare l'influeix | Catalunya Diari

Rocío Flores també té paraules per a un altre rostre de Telecinco

Encara que ha reconegut que Antonio David és qui li dona informació, Rocío ha negat ser el «braç armat del seu pare». I és que aquesta acusació li ha arribat des de 'Sálvame', concretament de María Patiño. Periodista a qui ha denunciat i ha volgut llançar-li un missatge.

Sobre aquesta, la filla d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco ha manifestat: «Estic farta de la manipulació. Si jo parlo per boca del meu pare, per boca de qui parles tu?».

Fotomuntatge dels rostres de Rocío Flores i María Patiño
Rocío Flores ha estat molt contundent contra María Patiño | Catalunya Diari

En aquesta ostentació de sinceritat ha carregat durament contra la periodista després de les seves acusacions, i ho ha fet dient: «No li contestaré perquè per a mi no té cap credibilitat. Està denunciada penalment».

«Sé que porteu molts mesos provocant-me, intentant buscar sempre les meves reaccions i fent-me mal no, el següent. No em defensaré en un programa de televisió ni tampoc us contestaré aquí, ho faré al jutjat. A partir d'aquí, cadascú que segueixi dient el que vulgui», ha finalitzat.