Primer pla de Jorge Javier Vázquez amb ulleres

Jorge Javier compleix la seva venjança i deixa sense feina Alba Carrillo

La col·laboradora s'ha vist obligada a fer unes vacances forçades sense data de finalització

Jorge Javier ha deixat molt clar que ell no amenaça en va. «Jo no amenaço, executo», advertia en directe a Alba Carrillo després de la monumental esbroncada que protagonitzava amb la seva mare, Lucía Pariente, durant la final de 'Secret Story'.

El presentador explotava contra la concursant després que ella insinués que la direcció del reality podria haver afavorit una altra companya.

«Estàs mentint com en tantes altres ocasions», sentenciava llavors Vázquez sense donar crèdit a les seves paraules. Però la cosa no quedava aquí, ja que també afegia la seva filla Alba al mateix paquet.

El presentador va voler deixar molt clar que totes dues eren unes mentideres. «Dieu mentides, manipuleu i sembreu el dubte», prosseguia en el seu al·legat.

Pariente el va respondre de males maneres. «Jorge, tens un valor collonut perquè això no és veritat». A més, no dubtava a titllar-lo de «xulopiscines».

Lucía Pariente i Jorge Javier
Lucía Pariente i Jorge Javier | La Noticia Digital

Una cosa davant la qual Jorge Javier acabava explotant. «Abandona el plató. A mi em dius, tu, xulopiscines? Fora. Si no surts, no continuo amb el programa», l'amenaçava.

Després que la dona es negués a abandonar la instal·lació de Mediaset, Jorge li deixava les coses molt clares: «Estic fins als c*** de les vostres disculpes... Al carrer».

«Tu i la teva filla sou les persones més desagraïdes i falses del món», remarcava. I sembla que Jorge Javier ha mogut cel i terra per aconseguir que Alba Carrillo sigui expulsada de Telecinco.

Des d'aleshores, no hem tornat a veure la model trepitjar un plató. Encara més després de les paraules que va publicar a les xarxes socials, explotant contra la cadena.

Alba Carrillo i Jorge Javier
Alba Carrillo i Jorge Javier | La Noticia Digital

«Vigila molt amb Twitter, n'estem fins als nassos, d'acord? Millor que no juguis a res, a mi ni em nomenis mai», advertia a Carrillo.

«No utilitzis joc brut contra aquest programa mentint i sembrant dubtes. Vigila!».

Per la seva banda, Alba assegurava haver-ho passat força malament després de les paraules del presentador.

Jorge Javier Vázquez deixa Alba Carrillo sense feina

Entre ells la tensió es notava des de fa temps i ha explotat de mala manera. «Està fatal», assenyalava un dels amics.

«Ha passat una nit complicada perquè de cop i volta no s'esperava això».

Tanmateix, la venjança en forma de càstig encara estava per arribar. Alba, rostre habitual de 'Ya es mediodía' o 'Ya son las ocho', al costat de Sonsoles Ónega, no ha tornat a trepitjar un plató de televisió.

La col·laboradora també es va emportar una bona clatellada després d'una forta discussió amb Gloria Camila.

Alba Carrillo i Lucía Pariente
Alba Carrillo passejant amb la mare. | GTRES

Així, es prenia «unes vacances forçades sense data de finalització». Un veto que probablement no s'allargarà gaire. La productora d'Ana Rosa, que condueix els programes esmentats, continua comptant amb ella com a tertuliana.

No és el primer toc que li donen i tot té un límit, ja que també va carregar contra Telecinco.

«Les seves campanyes a favor de la dona estan agafades amb pinces», atacava la cadena a les seves xarxes socials.

L'ex de Feliciano López insistia que alguns espais de Mediaset estan llançant calúmnies contra la seva persona «per augmentar les audiències».

Incideix que s'ha fet «de manera deliberada per atemptar contra el meu honor dignitat i reputació». Justament per això hauria decidit prendre les mesures legals pertinents per «frenar una cosa que considera d'extrema gravetat».

Alba denunciava que havia estat «rebent i suportant insults i amenaces irreproduïbles per la gravetat, fomentats per la falta de rigor, honestedat i dignitat d'aquests espais».

Així, al·lega que «no tot s'hi val en aquests formats que alguns estan esprement fins a l'asfíxia dels seus personatges i protagonistes».

Uns formats on ella mateixa ha participat, convertint-se en protagonista absoluta de nombroses tertúlies.