Primer pla de l'actor Antonio Resines amb el rostre seriós

Revelen l'estat d'Antonio Resines dues setmanes després del seu ingrés a l'UCI

Antonio Resines va ingressar a l'UCI el 22 de desembre

Antonio Resines va ingressar a l'UCI de l'Hospital Gregorio Marañón fa dues setmanes per culpa de la COVID-19, concretament el 22 de desembre. A causa de complicacions pel coronavirus, Resines va haver d'acudir al centre hospitalari madrileny per tractar-se del virus.

Tot i que en un primer moment les informacions sobre el seu estat eren dispars, amb el pas dels dies tot ha canviat. La millora de l'actor de 'Los Serrano' ha quedat reflectida a les declaracions de familiars i amics, que estan preocupats des que va ingressar a l'hospital.

Antonio Resines fa més de dues setmanes que està ingressat a l'UCI

Resines, acompanyat malgrat les restriccions sanitàries per la dona i els millors amics, segueix progressant de forma positiva.

A les darreres hores, 'Sálvame' parlava amb un dels seus amics, el comunicador televisiu Jesús Calleja. L'aventurer lleonès entrava aquesta tarda al programa de Telecinco per parlar de l'entrevista que va realitzar a Pablo Alborán en un dels lliuraments de 'Planeta Calleja'. Aquest dilluns, en directe, Calleja ha revelat com es troba l'actor espanyol i de moment tots són notícies positives.

Antonio Resines en un plató de televisió amb rostre neutre
Antonio Resines evoluciona favorablement | Europa Press

Després d'uns dies sense saber res de l'estat de Resines, el presentador de 'Planeta' Calleja ha donat la millor notícia possible. Entrava en directe per comentar com ha anat la seva aventura al Dakar i presentava el programa d'aquesta nit amb Pablo Alborán.

«Soc molt persuasiu, ha estat el Dakar més estrany de la meva vida. Els problemes van a més, per seguretat, cal baixar perquè no és segur per a nosaltres. El cotxe no és segur», ha dit l'entrevistat.

«Antonio Resines està remuntant», revela Jesús Calleja

De cop i volta, Jesús sorprenia Carlota Corredera en parlar de l'estat de salut d'Antonio Resines. «Avui he parlat amb la dona de Resines i ha enganxat una bona recuperació. Ja està remuntant», ha dit amb moltes ganes el lleonès.

Jesús Calleja pujant per unes escales mecàniques amb altres personatges famosos de fons
Jesús Calleja parla de l´estat de salut d'Antonio Resines | GTRES

Les seves paraules han provocat una estrepitosa ovació al plató de Telecinco. Sens dubte, aquesta bona notícia de Calleja sobre Antonio Resines dona un gran raig de llum a l'estat de salut de l'artista, del qual fa dies que se sap molt poc.

A més, l'entrevistat, que va gravar un programa amb l'actor fa uns quants mesos, vol dedicar aquest lliurament a Resines. Així ho ha posat de manifest aquesta tarda a la connexió que realitzava Calleja amb 'Sálvame' des del seu domicili de León.