Fotomuntatge de David Bustamante i Paula Echevarría

La portada de David Bustamante que posa molt gelosa Paula Echevarría

Paula Echevarría es desperta amb un reportatge de David Bustamante sobre el bon moment que viu

Paula Echevarría i David Bustamante van comunicar el 2017 que el seu matrimoni havia arribat al final. Des d'aleshores, pel bé de la seva filla Daniella, han intentat mantenir la cordialitat més gran possible. Tot mentre que cadascú ha refet la seva vida.

Avui dia, el càntabre és protagonista d'una de les revistes del cor més importants del país. Segur que, en certa manera, ha provocat la gelosia de la seva ex: sembla que està vivint un dels millors moments de la seva vida professional i personal.

David Bustamante amb cara seriosa
David Bustamante està passant per un bon moment personal. | GTRES

Paula Echevarría coneix l'instant tan perfecte que viu David Bustamante

Paula s'ha despertat avui amb una portada on apareix el seu exmarit com a protagonista principal. David encapçala la revista 'Pronto'. Apareix somrient al costat d'una altra persona, amb qui es fa un petó, Yana Olina.

El titular que l'acompanya és: «Després d'una època dura, l'amor i l'èxit tornen a somriure».

A les pàgines interiors es revela que ell, malgrat la pèrdua de tres amics, està gaudint d'una de les millors etapes de la seva vida a tots els nivells. En la seva faceta personal, està molt feliç al costat de Yana. Fa diversos anys que estan junts i han aconseguit consolidar la seva relació, que van iniciar gràcies al programa 'Bailando con las estrellas'.

De fet, l'1 de gener va dedicar una imatge a la seva parella. Hi apareixen somrient i agafats de la mà, acompanyada d'un text especial. «Aprendre de l'ahir, gaudir de l'aventura de l'avui, no témer i abraçar el demà».

«Però, sobretot, no perdre de vista qui va estar al teu costat, a cadascuna de les teves batalles. Gràcies al meu escut, a la meva espasa i a qui m'ho ha donat tot, sense demanar-me mai res. Feliç any Yana Olina, quina sort la meva!».

Paraules emotives i romàntiques que ella va respondre així: «Gràcies per existir amor, t'estimo. Sempre junts, sempre cap endavant».

Paula Echevarría sent gelosia de David Bustamante

Echevarría no hauria d'estar gelosa de la vida sentimental de Bustamante, ja que ella està feliç amb Miguel Torres i ha tingut un fill. Però potser sí que sent una mica d'enveja per veure que al seu ex li va molt bé professionalment parlant. Ella sembla tenir «paralitzada» la seva faceta com a actriu, mentre que el càntabre està exercint com a tal i amb gran èxit.

Ara s'ha estrenat al teatre musical amb l'obra 'Ghost', que està collint bones crítiques i espectadors. Una obra on dona vida a Sam, el personatge que Patrick Swayze interpretava a la versió cinematogràfica.

David Bustamante
David Bustamante està feliç amb la seva nova feina com a actor. | GTRES

Però això no és tot. David ha tingut un pas brillant per 'MasterChef Celebrity', on s'ha quedat a les portes de la final.

Així mateix, la revista fa posa èmfasi que segueix sumant dates per a la seva última gira, titulada 'Tour Veinte Años y Un Destino'. De moment, farà concerts a ciutats com Santander, València, Madrid o Barcelona.

A més a més, David ha tornat a la televisió aquests dies com a coach de 'La Voz Senior'. La veritat és que no ha pogut començar de millor manera, ja que el programa va ser el líder d'audiència dissabte a la nit.

Primer pla de David Bustamante de perfil amb un fons vermell
David Bustamante té diversos projectes professionals d'èxit. | GTRES 

Per tot això, 'Pronto' deixa clar que el cantant està vivint un dels moments més dolços de tota la seva vida. L'amor el somriu, la seva filla Daniella continua sent un dels seus grans suports i en la feina té projectes de tota mena.