Primer pla d'Alba Carrillo

Paolo Vasile serveix la venjança més freda a Alba Carrillo

Alba Carrillo està afrontant les conseqüències dels seus actes a Mediaset

Paolo Vasile no deixa de tenir preocupacions pel comportament o les declaracions d'alguns dels seus presentadors i col·laboradors. Aquests dies, les paraules de la conductora de 'Sálvame' han fet que el públic demani el seu acomiadament. No se sap què passarà, però ja s'han pres mesures amb altres persones, com seria Alba Carrillo.

L'ex de Fonsi Nieto està afrontant les conseqüències de les seves accions. En concret, els atacs en contra de Jorge Javier Vázquez i la seva «espantada» a 'Ya son las ocho'.

Alba Carrillo i els motius del seu càstig

La madrilenya més d'una vegada ha deixat mostres del seu caràcter i hem vist que quan s'enfada és molt impulsiva. Per això, recentment, ha provocat l'enuig de Mediaset i de Vasile.

Primer, va carregar durament a xarxes contra un dels presentadors estrelles del grup: Jorge Javier. Ho va fer després que expulsés la seva mare, Lucía Pariente, d'una gala de 'Secret Story'. Van viure una tensa topada i ell la va acabar fent fora del plató després de manifestar que l'exconcursant mentia i manipulava com la seva filla.

Aquesta situació va enfadar moltíssim Alba i, a xarxes socials, el va acusar d'humiliar-la. És més, va carregar contra la cadena exposant: «Sempre dones? Senyores, cal estar calladetes i deixar-se humiliar. Ja vindrà després una docusèrie que parli de la violència masclista i ho netejarà tot malament».

Alba Carrillo i Jorge Javier
Alba Carrillo va carregar durament contra Jorge Javier. | La Noticia Digital

En segon lloc, va deixar tirat el programa 'Ya son las ocho' en directe. Després de mantenir una discussió amb Gloria Camila, que va considerar que havia estat «una trampa».

Aquests són els dos últims gestos que han fet que la cadena actuï en contra seva. Tot i això, no han estat els únics comportaments d'aquest tipus que ha tingut el 2021.

Al novembre, va atacar Mediaset per permetre que es digués a 'Socialité' que la seva ruptura amb Santi Burgoa havia estat perquè ella l'havia enganyat. Fins i tot, va anunciar mesures legals per «rebre i suportar insults i amenaces irreproduïbles per la gravetat durant dies. I fomentats per la manca de rigor, l'honestedat i la dignitat d'aquests espais».

Alba Carrillo compleix la seva «sanció»

Tot el que s'ha exposat, segons explica 'Informalia', és el que ha fet que Paolo Vasile prengui la determinació que Alba sigui «castigada». La manera que ha tingut de fer-ho és allunyar-la de Mediaset. Així, fa setmanes que no apareix en cap dels programes on habitualment treballa, com 'Ya es mediodía'.

Sembla que, com ha publicat el mitjà, se li ha imposat fer unes «vacances forçades sense data de finalització».

Alba Carrillo, visiblement molesta i parlant, en un plató.
Alba Carrillo fa setmanes que no apareix a la televisió. | Mediaset

Això ha fet recordar les paraules que Jorge va deixar anar després de la discussió. «A mi no em nomenis ni juguis brut contra el programa mentint o sembrant dubtes».

«Alba, compte amb Twitter. Com diria Mila Ximénez, jo no amenaço, executo».

Aquesta afirmació ha estat vista ara per molts com una declaració d'intencions contra Carrillo i la seva mare. Sembla que l'ha complert tenint en compte que cap de les dues ha tornat a aparèixer a la televisió.

Això sí, sembla que Mediaset no ha decidit trencar el vincle amb la col·laboradora per sempre. 'Informalia' ha indicat que d'aquí a uns dies tornarà a exercir com a tal, però amb condicions. En teoria se li ha imposat un límit i és que no arremeti ni contra el grup de comunicació ni contra les seves «estrelles».

Ara només queda a esperar que torni per veure si compleix o no amb l'exigència imposada. En cas que no ho faci, podria ser el final de la seva etapa a Telecinco. Sí, perquè no és la primera vegada que li criden l'atenció.