Christian Gálvez durant una entrevista.

Christian Gálvez vol ser pare ja i hi ha fins a tres candidates

Christian Gálvez s'ha convertit en el solter més desitjat de Telecinco

Christian Gálvez, presentador de televisió, s'ha convertit en una de les cares més cotitzades de la crònica social. Ha estat més d'una dècada casat amb l'exgimnasta Almudena Cid i semblaven formar un equip indestructible. Tot i això, la parella ha patit una sèrie de problemes en silenci que han acabat d'una manera tràgica: amb una ruptura definitiva.

Christian Gálvez, segons els experts al món del cor, és un dels homes més desitjats del moment després de separar-se d'Almudena. Moltes dones conegudes estarien encantades de tenir una relació amb ell, ja que té bona fama dins de la professió. És pràcticament impossible trobar una persona que tingui un mal concepte del comunicador.

Almudena Cid i Christian Gálvez
Christian Gálvez i Almudena Cid han estat casats durant una dècada. | GTRES

Christian és força discret amb la seva vida privada i en cap moment ha parlat amb la premsa sobre com se sent després de la separació. Tot i això, l'entorn sí que ha filtrat certes dades que han donat resposta a un dels grans misteris dels últims temps. Sembla que el presentador volia ser pare, però Almudena Cid tenia plans diferents i allà va començar tot.

Almudena Cid ha estat una professional força reconeguda en el seu sector i ara està centrada en projectes que li roben molt de temps. Suposadament no té intenció de ser mare, així que no podia complir els desitjos de Christian. Tot i això, hi ha moltes famoses que estarien encantades d'ampliar la família al costat del simpàtic comunicador, com per exemple Alba Carrillo.

Alba Carrillo, model i col·laboradora de televisió, ha reconegut públicament que té un bon concepte sobre l'exmarit d'Almudena. La tertuliana Carmen Alcayde assegura que ha presenciat com Alba va coquetejar amb el presentador als passadissos de Telecinco. Caldrà esperar un temps per veure si aquesta suposada relació evoluciona o es queda estancat.

Marta Riesco estaria encantada de conèixer Christian

Christian Gálvez s'ha convertit en el solter més cotitzat de Telecinco i moltes dones de la cadena estarien encantades de conèixer-lo millor. Una de les que gaudiria al seu costat és Marta Riesco, la periodista que va saltar la fama després de la seva suposada relació amb Antonio David. La jove treballa de col·laboradora a 'Ya son las 8' i de reportera a 'El programa de Ana Rosa'.

Marta passa molt de temps dins dels estudis de Telecinco i després del presumpte desengany que s'ha endut amb Antonio David necessita somriure. Tot són teories i no hi ha cap prova que demostri l'amistat entre Gálvez i la intrèpida periodista. Però ningú pot negar que seria una autèntica bomba informativa veure'ls junts tenint una cita romàntica.

Marta Riesco no ha fet cap comentari que faci al·lusió a l'exmarit d'Almudena Cid. Tot i això, els experts en crònica social pensen que podrien ser una parella força atractiva per als paparazzis. La primera fotografia de Gálvez amb la seva nova parella és un dels materials més esperats i conseqüentment estaria molt ben pagat.

Belén Rodríguez fa molt de temps que està soltera

Belén Rodríguez, col·laboradora habitual de Telecinco, no té pudor a l'hora de tractar certs temes, per això és tan sincera. Fa unes setmanes va concedir una entrevista al Dissabte Deluxe en què va revelar que era molt apassionada en les relacions íntimes. Fa molt de temps que no té parella i podria estar encantada de tenir una cita especial amb Christian Gálvez.

L'exmarit d'Almudena Cid vol ser pare i afortunadament podrà complir el seu somni més aviat que tard. Belén Rodríguez es podria convertir en la candidata perfecta, ja que és una dona atractiva, intel·ligent i amb un gran sentit de l'humor. No obstant això, no hi ha cap prova que demostri que aquesta situació hipotètica es faci realitat en un futur.