Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Isabel Pantoja plorant

Els manuscrits que acabaran d'enfonsar Isabel Pantoja

El format que seguirà Julián Muñoz a la seva docu-sèrie serà semblant al de Rocío Carrasco

Actualment, Isabel Pantoja no està travessant el seu millor moment perquè les notícies que arriben sobre la 'tonadillera' cada cop són més preocupants. De fet, fins a tal punt, ja que hauria patit una autèntica crisi nerviosa i a més, hauria trucat als seus fills perquè anessin d'urgència a Cantora.

Així, hem conegut notícies sobre l'estat actual de la cantant gràcies a amics íntims com a Luis Rollán. «No parava de dir que què més li pot passar, 's'acaba de morir la meva mare, no tinc el meu fill, tinc una ruïna amb tots els luxes i ara aquest senyor torna a sortir a remoure coses'», explicaven a 'El Programa de Ana Rosa' sobre el delicat tràngol que viu.

Fotomuntatge d'Isabel Pantoja amb el seu germà Agustín i Julián Muñoz
Agustín i Isabel Pantoja | Catalunya Diari

«Hi va haver crits, moments d'ansietat i a més una cosa que l'afecta especialment, que es torni a recordar el moment de la presó respecte al cas 'Malaya'», explicava Rollán.

«La situació és molt delicada, fins al punt que podria haver succeït... no li posarem nom, han parlat d'ansietat. Però ara mateix el recomanable és que no estigui sola», explicaven el passat cap de setmana.

Finalment, la guerra amb el seu fill Kiko, la mort de Doña Ana i ara l'emissió de la docu-sèrie de Julián Muñoz, han acabat passant-li factura. I és que Isabel es nega a abandonar casa seva, sense comptar tampoc amb cap compromís professional.

Imatge d'Isabel Pantoja amb Julián Muñoz posant somrient
Isabel Pantoja i Julián Muñoz | GTRES

«No ha tingut un atac d'ansietat, ha tingut una cosa prou greu perquè no estigui ni un minut sola a Cantora», assenyalaven a 'Viva la vida'.

«El seu estat de salut és molt delicat. Es troba molt feble físicament i mentalment. No es troba bé», remarcava Luis Rollán al 'Deluxe'.

Isabel Pantoja, completament enfonsada, fa front al seu pitjor malson

«Kiko l'ha enfonsat a la misèria. Té molt a sobre, això de la seva mare ha estat un pal molt dur, però era una cosa que des de fa temps sabia que passaria, però això del seu fill l'ha enfonsat. Això és una de cosa de la que mai es reposarà», prosseguien explicant.

«M'expliquen que Isabel no està bé. Rebo la trucada d'una persona molt propera i m'explica que està molt tocada i fotuda», confessava Luis Rollán. 

«Moltes vegades s'ha comentat que estava fatal. Ho he sentit tantes vegades i sé que ha tocat fons i ha pujat, però ara això de la seva mare, el retrobament amb Kiko i la nova separació, allò de Julián Muñoz...», comentaven respecte a la situació de la cantant.

Julián Muñoz i Rocío Carrasco
Julián Muñoz i Rocío Carrasco | Catalunya Diari

I és precisament aquest últim tema el que l'hauria fet tocar fons, perquè Isabel Pantoja va viure un autèntic infern després de la seva entrada a la presó. «Han avisat als seus fills perquè vagin corrents a Cantora», deixava caure sobre la gravetat de l'estat de Pantoja.

Ara, sembla que el seu ex està disposat a explicar tota la veritat que s'havia guardat fins ara sobre el Cas Malaia, i promet deixar en molt mal lloc la 'tonadillera', parlant també sobre la seva relació.

Així, sembla que l'exalcalde de Marbella pensa recórrer al mateix format que feia servir Rocío Carrasco al seu documental, és a dir, ni més ni menys que compartint manuscrits amb què provaria la seva versió dels fets.

«Es veuran notes manuscrites que va escriure des de les presons, de les seves vivències amb Isabel, amb Jesús Gil… El més nou i important seran aquestes notes manuscrites per Julián», comentava Juan Luis Galiacho a 'Viva la Vida'.

De fet, la principal intenció de Muñoz seria «disculpar-se davant les seves filles. Això ho té molt ficat al cap».

«Crec que pel que escoltarem, Julián no es penedeix de moltes coses. D'altres sí, però de moltes no. Jo crec que avui dia, d'Isabel Pantoja el que sent és anhel del qual va viure», sostenia.