Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La Reina Letícia llueix impressionant als 49 anys

Sorpresa pel nou pírcing de la reina Letícia: només es veu ampliant la imatge

La reina s'ha sumat a aquesta moda durant les vacances de Nadal

La reina Letícia ha arrencat el 2022 amb un accessori molt cridaner que no ha passat desapercebut per als mitjans de comunicació.

Amb motiu de la tradicional celebració de la Pasqua Militar, la dona de Felip VI ha comparegut en un acte públic lluint el nou pírcing que s'ha fet per a començar l'any.

Concretament, es tracta d'una petita perforació a l'orella esquerra que no portava l'última vegada que va fer una aparició pública, que va ser el 20 de desembre a Sant Sebastià.

Aquell dia, a la reunió anual de directors de l'Institut Cervantes, a la reina no se li apreciava cap forat nou a l'orella. El 6 de gener, però, sí que se li va veure.

Suposem que Letícia s'ha fet el pírcing durant les vacances de Nadal. Una tendència atrevida i moderna per la qual ja han optat altres dones de cases reials d'Europa.

És el cas de Rània de Jordània, Charlène de Mònaco i Sofia de Suècia, que al seu moment fins i tot van apostar per fer-se un pírcing al melic.

Reina Letícia amb un barret vermell.
La Reina Letícia té molt d'estil a l'hora de vestir-se | Catalunya Diari

Tot i que és discret i no es veu a simple vista, el pírcing de Letícia ha cridat l'atenció de les persones que, com de costum, han analitzat l'estilisme que va escollir per a l'ocasió.

Letícia torna de les vacances de Nadal amb un pírcing nou

Després de gaudir d'uns dies sense actes públics amb motiu de les vacances nadalenques, els reis van presidir el seu primer acte oficial de l'any amb la tradicional celebració de la Pasqua Militar. Un esdeveniment que té lloc cada 6 de gener al Palau Reial de Madrid, coincidint amb el dia de Reis.

Per aquest acte tan tradicional i solemne, que es va celebrar a l'aire lliure, a l'entrada del Palau, Letícia va optar per un estilisme sobri amb un vestit llarg de color blau amb botons i coll d'estil camiser. Un look discret amb escot de bec moderat, màniga llarga i faldilla amb vol que va acompanyar amb un abric negre.

La reina Letícia en un acte públic amb mascareta
Letícia Ortiz va optar per ensenyar les orelles amb un monyo baix molt elegant | GTRES

No obstant això, la sobrietat del conjunt contrastava amb el toc modern i desenfadat que li dona el pírcing, al lòbul superior de l'orella esquerra. És petit i discret, però també és simbòlic, sens dubte.

En aquesta ocasió, Letícia portava una boleta platejada i brillant i unes arracades lluents de Bulgari d'or blanc, diamants i aiguamarines amb forma de cèrcol. Unes joies que van quedar totalment a la vista, ja que portava els cabells recollits en un monyo baix molt elegant.

L'altra joia de Letícia que va protagonitzar l'anècdota de la Pasqua Militar

Més enllà del pírcing, les joies de Letícia es van convertir en les protagonistes de l'esdeveniment per una altra anècdota curiosa que va tenir lloc durant la cerimònia.

En plena recepció, la reina es va veure en un compromís quan, després de recol·locar-se la jaqueta, li va caure a terra el valuós fermall que lluïa per a l'ocasió. Un incident que el rei Felip va resoldre a l'instant, ja que no va dubtar a ajupir-se i recollir la joia per a tornar-la a la seva dona.

La peça en qüestió és l'anomenada perla Peregrina, una de les joies més llegendàries del joier reial. Té un gran valor històric i familiar. Letícia va heretar el fermall de Victòria Eugènia i el va estrenar el Dia de la Hispanitat del 2017.

Tot i que el gest de Felip VI va ser aplaudit per molta gent, també va ser objecte de mems i burles a les xarxes socials.