Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Iker Jiménez presentant el seu programa Horizonte informe Covid a la Cuatro

Iker Jiménez no calla i revela els dubtes que té sobre la tercera dosi: «No soc idiota»

El presentador de 'Cuarto Milenio' s'ha mostrat molt crític amb el passaport covid i la vinculació que té amb la tercera dosi de la vacuna

Iker Jiménez no és dels que defuig les polèmiques. Al contrari. El presentador de 'Cuarto Milenio' sempre s'ha caracteritzat per anar al fons de totes les temàtiques que es tracten al seu programa.

 

I, és clar, el presentador s'ha «enfangat fins dalt» —com diu ell— sempre que s'ha abordat el gran i únic tema informatiu d'aquests dos últims anys: la covid-19.

Ara, per a seguir en aquesta línia, Jiménez ha volgut expressar dubtes que se li plantegen sobre la tercera dosi de la vacuna i el passaport covid. «Ens diuen: "Vincularem el passaport covid a la tercera dosi". D'acord. Però quan ho pregunto a especialistes de primer nivell, em diuen que la tercera dosi és millor per a persones immunodeprimides o amb problemes. Aleshores penso... si els que dominen la matèria em diuen que això no està clar, com és que vinculen el passaport covid a la tercera dosi? M'ho podeu explicar?», deia el presentador.

ker Jiménez en un photocall
Iker Jiménez, molt crític amb la tercera dosi de la vacuna | EUROPA PRESS
 

«No queda clar»

Iker Jiménez ha prosseguit el fil de la qüestió i ha assenyalat directament els polítics, a qui de manera subtil ha acusat de no fer cas dels experts. «Jo faig cas als que en saben de veritat, no al polític de torn… Aleshores, si no queda clar, i en aquests temes imagino que ha de quedar absolutament clar, com és que s'ha pres la decisió de vincular-lo a una cosa que t'entorpirà moltíssimes activitats lògiques?», ha plantejat.

«Algú em pot dir com es prenen les decisions? Quan els polítics agafen les regnes, passen coses molt estranyes…», insistia Iker Jiménez.

«Jo no sé absolutament res de les vacunes, però en aquest programa hem parlat amb persones que sí. I al 80% els sembla bé la tercera dosi per a una sèrie de pautes. Però per a una sèrie de pautes. El contrast entre els que en saben i els polítics és molt gran».

«Em diran negacionista»

I finalment, per a tancar el programa, Iker Jiménez ha anat més enllà. Segons ell, la pandèmia i la relació d'aquesta amb la vacuna es complicarà. Ha expressat: «Aquestes decisions portaran cua, i a qui sigui el mateix que jo, el titllaran de negacionista. Però com que negacionista? Una altra cosa és que sigui idiota i que no escolti els que en saben, que diuen coses que no són les que es duen a terme pel que fa a decrets o política».

Imatge d'un sanitari fent un test de covid-19 a una dona
Les PCR i els tests d'antígens, més necessaris que mai davant l'auge d'òmicron | Europa Press

«Potser hi ha gent que veurà que les coses no són tan clares i prendrà les seves decisions. Però en aquest país,  com espero que entengueu, m'espero qualsevol cosa, perquè per algun motiu som el país de l'esperpent. Ho som per a bé i per a mal», ha sentenciat.