Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de Gloria Camila Ortega i Rocío Carrasco

Rocío Carrasco ja sap quina condició ha posat la seva germana per a fer les paus

Rociíto ha rebut instruccions sobre com ha de procedir perquè la seva germana la perdoni

Aquest dilluns, 10 de gener, Rocío Carrasco es va assabentar de la condició que li ha posat la seva germana per a reconciliar-se. Encara no s'ha estrenat la segona part de la docusèrie i sembla que la filla de 'la més gran' continua estant en boca de tothom.

 

La seva filla, Rocío Flores, i la seva germana, Gloria Camila Ortega, són les encarregades de treure-la a la palestra una vegada i una altra especulant sobre situacions que no s'han produït. Rocío Carrasco ja va dir tot el que havia de dir mitjançant seu documental, però el conflicte familiar continua generant polèmica.

Ara ha estat Gloria Camila qui, després dels últims esdeveniments, s'ha posicionat i ha enviat un missatge a la seva germana.

Rociíto i la condició per a fer les paus amb Gloria Camila Ortega

Amb motiu de les festes nadalenques i l'arribada del nou any, Rocío Flores es va pronunciar sobre el distanciament amb la seva mare. A més, va carregar contra ella per haver permès, segons la jove, que la critiquessin a 'Sálvame'.

Unes declaracions que van incendiar el plató del programa i van provocar un intercanvi d'acusacions entre els col·laboradors i la noia. Pel que fa a això, Gloria Camila va opinar al respecte.

Gloria Camila molt arreglada i somrient a càmera
Gloria Camila vol propiciar un acostament amb la seva germana | GTRES

Les coses entre mare i filla continuen sent difícils d'arreglar. És per això que la filla d'Ortega Cano afirmava que «el que els cal és parlar una bona estona». L'únic que té clar la col·laboradora de 'Ya son las ocho' és que ella no pensa ficar-s'hi pel mig.

«No soc qui per dir a ningú com gestionar la situació. Els seus motius deuen tenir», argumentava.

Gloria Camila Ortega i Rocío Flores a l'homenatge a Rocío Jurado
Gloria Camila Ortega es desentén de les declaracions de Rocío Flores | GTRES

Dit això, Gloria Camila va decidir no prendre partit per la seva neboda i desentendre's de les declaracions que aquesta havia fet. Ja té la seva guerra particular amb Rocío Carrasco i té clar què ha de passar perquè es reconciliïn.

«Jo faig les coses com considero, i no m'agrada ningú em sigui com les he de fer», començava explicant. I tot seguit, va pronunciar unes paraules que feien pensar en un acostament. «Si em busca, em trobarà», va comentar la col·laboradora.

Rocío Carrasco ha de fer el primer pas

Gloria Camila va ser molt contundent pel que fa a la situació entre ella i Rocío Carrasco. Si bé es va desmarcar de les declaracions de Rocío Flores, continua tenint la mateixa postura.

En aquest sentit, està disposada a parlar amb la seva germana. Això sí, amb la condició que sigui Rociíto la que faci el pas. La filla d'Ortega Cano considera que ella ja ha fet prou i que ara és Carrasco qui ha de moure fitxa.

Imatge de Rocío Carrasco amb mascareta blava i jaqueta fúcsia caminant pel carrer
Rocío Carrasco haurà de fer el primer pas si es vol reconciliar amb la seva germana | GTRES

No obstant això, és conscient que aquesta situació de moment no es produirà i que Rociíto encara necessita temps. Un temps que no té res a veure amb el que necessita per a construir ponts amb Rocío Flores. Són dos casos totalment diferents, ja que, segons Gloria Camila, «la història de la meva neboda no té res a veure amb la meva».

No és la primera vegada que Gloria intenta propiciar un acostament amb la seva germana. Més d'una vegada, s'ha mostrat disposada a arreglar les coses, però demandar-la no és la millor manera de construir ponts amb ella.

Recordem que la filla d'Ortega Cano va portar Rocío Carrasco als tribunals pels famosos diaris de la seva mare. Una demanda que va quedar arxivada el mes de novembre passat.

Ara, sembla que Gloria torna a estar disposada a parlar amb ella, sempre que sigui Rociíto qui tingui la iniciativa.