Elia Muñoz Zaldívar al plató de 'Supervivientes'

Parla Elia, la filla amb càncer de Julián Muñoz i Maite Zaldívar

Maite ha confirmat que la seva filla té càncer

Elia Muñoz Zaldívar, filla de Julián Muñoz i Maite Zaldívar, es troba en una situació delicada. Dilluns passat, la seva mare va anunciar que té càncer i que ja està fent tractament per a curar-se.

Una notícia que ha caigut com un gerro d'aigua freda a la família i que té Maite molt angoixada. I ara, 'Jaleos del corazón' s'ha posat en contacte amb ella per a saber com es troba Elia.

Visiblement afectada, l'exdona de Julián Muñoz ha confirmat la informació i no ha volgut entrar en detalls.

Elia Muñoz i Maite Zaldívar caminant pel carrer
Maite Zaldívar ha confessat que la seva filla Elia té càncer | Europa Press

Elia Muñoz Zaldívar confirma que té càncer

'Sálvame' va fer pública la notícia de la malaltia d'Elia Muñoz Zaldívar amb unes declaracions de la seva mare, que es va mostrar molt preocupada i va assegurar que l'única cosa que necessita és «un miracle del cel».

Maite va demanar que resessin per Elia perquè pugui superar «el pitjor que li ha passat a la vida». Hores després de saber que la seva filla està malalta, va confirmar la notícia en una entrevista breu a 'Jaleos'.

«Perdona que sigui poc concreta, però avui no em trobo gaire bé. El que s'ha dit és cert. Moltes gràcies, i disculpa per no poder-te dir res més», deia.

A 'Sálvame', Kiko Matamoros va donar més llum sobre la salut d'Elia, que, amb 40 anys, s'enfronta a un camí llarg i dur per a recuperar-se. El col·laborador va explicar que ja està rebent quimioteràpia i que el pronòstic és positiu, ja que el càncer se li va detectar a temps. No obstant això, el tumor està «en una zona del cos complicada», en què els efectes són més «dolorosos i fastiguejants».

I, encara que tot va per bon camí, Maite està «molt tocada». Es tracta d'un procés molt llarg i dolorós que ha unit Julián Muñoz i la seva exdona per a fer front a aquesta situació.

Julián Muñoz amb posat seriós
Julián Muñoz està molt afectat per la notícia | Xarxes socials

L'exalcalde de Marbella està «destrossat» per la notícia. Demana que es tracti amb molt de respecte i cura, tenint en compte que Elia no és un personatge públic. Per a ell i Maite, no hi ha res més important que les seves dues filles, i ara és moment d'estar units.

Asseguren que Elia «està en bones mans» i que té esperança. De moment, es troba «regular», però està lluitant per a guanyar la batalla contra el càncer.

Tots junts per a donar suport a Elia

Dilluns, a 'Sálvame', Carmen Borrego també va aportar informació sobre Elia Muñoz Zaldívar. Va explicar que aquest Nadal van decidir ajuntar-se tota la família per a fer pinya.

Són moments molt delicats, i han preferit fer-hi front tots junts i deixar de banda les diferències i errors del passat. Ara tots volen donar suport i força a Elia.

Maite Zaldívar i la seva filla Elia
Elia sempre ha estat molt unida a la seva família | Europa Press

La jove sempre ha volgut mantenir-se allunyada del focus mediàtic, tot i que va fer de defensora de la seva mare quan aquesta va participar a 'Supervivientes'. I una vegada va confessar que la relació amb el seu pare es va deteriorar quan ell va començar una relació sentimental amb Isabel Pantoja.

Amb tot el que els ha passat, però, Elia ha aconseguit perdonar Julián Muñoz. «El meu pare ens ha demanat perdó en privat, des del cor», va explicar fa anys.

Ara, la família està més unida que mai per a poder superar aquest tràngol tan dur, cosa que és fonamental per a Elia.