Primer pla d'Olga Moreno somrient

Olga Moreno confirma a David Flores Carrasco que ja ha pres una decisió

«Si mai passes pàgina, mai sabràs què et portarà el següent capítol»

Olga Moreno sembla que ha passat pàgina pel que fa a la relació amb Antonio David Flores, o almenys això és el que ve a indicar l'última publicació que ha fet a les xarxes socials.

Després d'un temps en silenci i fent-se la despistada, la dissenyadora per fi ha parlat.

«La vida és un llibre. Hi ha capítols tristos, feliços, avorrits i plens d'emoció... Però si mai passes pàgina, mai sabràs què et portarà el següent capítol», ha compartit a Instagram.

Un missatge que fa pensar molt, ja que, pel que diu, la malaguenya no té intenció de tornar amb el seu exmarit.

La família d'Olga Moreno i Antonio David
Olga Moreno segueix molt unida a David i Rocío Flores | GTRES

De moment, no hi ha divorci sobre la taula, i tant Olga com Antonio David es neguen a confirmar o desmentir que ja sigui oficial.

Per aquest motiu, els rumors sobre una possible reconciliació no han deixat de perseguir-los.

Tot i això, i malgrat la delicada situació que travessa el matrimoni en el terreny sentimental, queda clar que tenen un únic objectiu comú: la família.

Olga va prometre fermament que seguiria al costat de Rocío i David Flores, a qui ha criat i estima com els seus propis fills.

De fet, tot i que cap membre de la família ho ha confirmat, sembla que David ha passat el Nadal amb ella.

Olga Moreno es distancia d'Antonio David

Aquestes festes han estat molt diferents per a la família Flores, i és que acaben d'acomiadar un dels anys més complicats que han viscut fins ara.

I és que el 2021 van veure com Rocío Carrasco posava les seves vides de cap per avall amb una docusèrie que prometia ensorrar-ho tot, inclús els fonaments de la relació d'Antonio David i Olga.

«Són lliures. Que facin el que vulguin amb la seva vida i que siguin feliços. S'ha trencat el matrimoni, però no la família, com ells van dir, i tant de bo segueixi sent així», manifestava fa poc Rocío Flores a 'El Programa de Ana Rosa'.

Antonio David i Olga no han confirmat ni desmentit la separació
Antonio David i Olga Moreno van ser a la manifestació de la 'Marea Azul' a Màlaga | La Noticia Digital

A més, la neta de 'la més gran' va revelar que el seu pare segueix vivint a l'habitatge familiar. «Va i ve. De moment no té cap altra residència, que jo sàpiga».

«Les persones se separen, però no per això s'han de portar malament, i tant de bo ells segueixin portant-se bé com fins ara. El que m'importa és que tots dos siguin feliços», apuntava la jove.

Amb el començament del nou any, Olga sembla que ha pres un altre rumb. És possible que la dissenyadora hagi marxat de Màlaga i s'hagi mudat a Sevilla, amb la seva família.

Olga Moreno i Rocío Flores dins d'un cotxe
Olga Moreno i Rocío Flores, més unides que mai | Europa Press

Allà se sentiria acompanyada i s'allunyaria de l'assetjament mediàtic. D'altra banda, tampoc sabem si Antonio David es planteja mudar-se definitivament a Madrid, on té feina i pot veure la seva filla Rocío més sovint.

A Rocío Flores, els compromisos professionals l'obliguen a viure entre Màlaga i Madrid, cosa que moltes vegades fa que porti un ritme de vida frenètic.

El mateix que portava el seu pare quan treballava a Telecinco. Mentrestant, Olga sembla que està centrada a tirar endavant el seu negoci.

No obstant això, la dissenyadora també va patir les conseqüències de la docusèrie. I és que els seguidors de Rocío Carrasco van fer un boicot en tota regla a la botiga que regenta, Olé i Amén.

Olga Moreno hmolt somrient
Olga Moreno està centrada en la botiga de roba | Mediaset

Les crítiques més fortes assenyalaven en to irònic que «la roba no era res de l'altre món i, a més, tenia polls. Només posar-me-la, em va fer un efecte raríssim. Vaig començar a normalitzar i a donar suport a la violència de gènere i al masclisme».

«Si vaig a la botiga, potser intenta robar-me els fills», es podia llegir en un altre comentari a les xarxes socials. Però els defensors d'Olga Moreno de seguida van donar la cara per ella.

«Quina llàstima que les ressenyes negatives siguin de persones que no han passat mai per aquí. Espero que els propietaris del negoci prenguin accions legals», deia un seguidor de la malaguenya.