Muntatge fotogràfic de Fidel Albiac i la seva dona Rocío Carrasco

Fidel Albiac i Rociíto se'n van de Madrid mentre el seu fill David Flores perd el seu pare

David Flores Carrasco podria haver de viure lluny del seu pare

Fidel Albiac, advocat de professió, s'ha convertit en un dels homes més perseguits de la crònica social en els darrers mesos. Tothom vol saber on està, però això només ho saben la gent més propera. Recentment, una persona coneguda ha revelat el motiu de la seva desaparició: ha passat uns dies fora de Madrid.

Sembla que ha passat les festes nadalenques amb la seva dona, Rociíto, que tenia per costum reunir-se amb la família Campos. Ha estat Terelu, filla de Maria Teresa Campos, qui ha revelat per què el matrimoni no ha estat amb ells la nit de Cap d'Any. Tenien altres compromisos fora de Madrid i també volien ser previnguts amb la pandèmia.

Muntatge fotogràfic de Fidel Albiac i David Flores Carrasco.
Fidel Albiac gaudia d'una relació especial amb David Flores Carrasco. | La Noticia Digital

Rocío Carrasco ha marxat amb el seu marit Fidel en el moment més complicat de David Flores Carrasco, el seu fill petit. Fa molt de temps que no hi té relació, concretament des que tenia 17 anys. Tota aquesta etapa l'ha passat al costat del seu pare Antonio David Flores, el suposat botxí de Rociíto, però això podria haver arribat al final.

Una coneguda publicació assegura que David Flores s'haurà de separar d'Antonio David perquè vol viure amb la seva presumpta parella. La premsa va relacionar Marta Riesco, reportera de 'El programa de Ana Rosa', amb l'ex de Rocío Carrasco. Suposadament, la parella hauria fet un pas més en la seva relació i ja viuen junts.

Fidel Albiac mantenia un tracte especial amb el seu fillastre David Flores Carrasco en el passat, però fa molt de temps que no se sap res. Fonts properes garanteixen que l'advocat sempre ha estat pendent del jove i que n'ha estat un dels grans suports. És probable que ni Albiac ni Carrasco sabessin que el petit David estava en un moment tan delicat quan van marxar de Madrid.

Fidel Albiac i Rocío Carrasco abandonen les Campos

Rocío Carrasco s'ha convertit en una estrella mediàtica i, a poc a poc, va recuperant la força que havia perdut els darrers anys. Ha recuperat la il·lusió per continuar endavant i està disposada a fer qualsevol cosa per lluitar per la seva felicitat.

Aquesta és una de les raons per les quals ha optat per passar el Nadal fora de Madrid i lluny de la família Campos.

Terelu Campos ha revelat al bloc de la revista 'Lecturas', titulat 'Lo que nunca conté', que Carrasco ha fet un viatge important. «A moltes cases hi ha hagut absències i la meva no ha estat menys per aquesta normalitat. Rocío i el seu marit Fidel no han pogut venir aquest any perquè per Nadal mai venen i per Cap d'Any no hi eren», explica la filla de María Teresa.

Carrasco i Albiac han gaudit d'unes festes nadalenques molt felices, però no tothom ha tingut la mateixa sort. David Flores Carrasco, fill de Rociíto, està vivint unes circumstàncies particulars perquè el seu pare Antonio David se n'ha anat de casa. La revista 'Lecturas' assegura que l'antic tertulià de Telecinco està vivint amb la nova presumpta parella, Marta Riesco.

Rociíto es retrobarà amb la seva amiga més especial

Després de la mort de Rocío Jurado, Rocío Carrasco es va convertir en un membre més del clan Campos. Lamentablement aquest any no ha coincidit amb elles per Nadal, però Terelu Campos desitja organitzar una reunió. «No hi ha cap problema entre nosaltres», explica la filla de María Teresa.

Fidel Albiac, segons ha sortit publicat, també gaudeix d'una unió especial amb la família de Terelu. Tot fa pensar que l'advocat està pendent de la seva dona Rocío, ja que encara necessita atenció. Ella mateixa ha confessat que està seguint un tractament per vèncer els fantasmes del passat.