Primer pla de Toñi Moreno plorant

Toñi Moreno, després de viure un infern: «L'he perdut»

Toñi Moreno ha tornat a la televisió i ha parlat del mal tràngol que ha viscut

Toñi Moreno és a punt d'estrenar-se com una de les presentadores de l'edició anònima de 'Secret Story'. Ahir, però, es va reincorporar a 'Cuatro al día'. Va tornar al programa després de les festes de Nadal, que va passar confinada a casa perquè s'havia agafat la covid-19.

Des del plató, es va sincerar amb els seus companys i amb el públic. Va explicar el calvari que ha passat per culpa del coronavirus. És més, va parlar de les seqüeles que li han quedat.

Toñi Moreno parla de com ha patit a causa del coronavirus

Aquest Nadal ha estat especialment dur per a Toñi, ja que l'ha hagut de passar sola a casa, sense la seva filla, perquè va donar positiu de covid. I precisament d'això va parlar ahir a 'Cuatro al día'. «He passat un virus... Han sigut unes vacances horroroses», va començar dient.

Toñi Moreno caminant pel carrer
Toñi Moreno ha passat el Nadal confinada i sola | Europa Press

I va afegir: «Cal anar amb compte i cuidar-se molt. Vaig passar la nit de Nadal i la nit de Cap d'Any sola en una habitació, i la nena, amb la meva mare. Em va agafar molt fort, i això que tinc les dues dosis de la vacuna».

En aquest punt, va dir que el virus li ha deixat seqüeles. «He perdut l'olfacte, i estava com si m'hagués atropellat un tren. M'ha costat recuperar-me, però ara ja estic bé».

Toñi Moreno posa una mica d'humor al calvari que ha passat

La presentadora va voler treure l'humor que tant la caracteritza per a explicar una anècdota que ha viscut durant el confinament.  «A mi m'encanta menjar, com tothom sap. Un dia, estava parlant amb la Vanesa Martín, i em va preguntar: "Has perdut l'olfacte?"».

«Li vaig dir que sí, i que el gust també. Llavors em va preguntar què estava menjant, i li vaig dir que xoriço picant perquè no em feia gust de res i només ho notava quan arribava a l'estómac. I ella em va dir que, per això, que mengés porro».

Primer pla de Toñi Moreno somrient
Toñi Moreno s'ha recuperat del coronavirus i ha tornat a la feina amb optimisme i alegria | Europa Press

Toñi comparteix que, després del que ha viscut, ara està molt contenta

Després de tot el que ha passat, Moreno és feliç, tant a nivell personal com professional. I ho ha comunicat als seus seguidors a les xarxes socials.

Està encantada de poder tornar a estar amb la seva filla. Bona mostra d'això és la foto que ha compartit recentment a Instagram, en què surten juntes i la nena li fa un petó a la galta. Imatge que ha acompanyat del text següent: «Dubtava de si publicar-la o no, perquè estic horrorosa, però és que és tan bonica, aquesta foto».

«Així em desperta cada matí, omplint-me de petons, i jo em sento la dona més estimada del món».

De la mateixa manera, està molt contenta d'haver tornat a la feina, sobretot perquè comença una nova etapa a 'Secret Story'. Així ho ha compartit amb una altra publicació que ha fet, en què apareix amb els que seran els seus companys: Sandra Barneda i Carlos Sobera. I al costat de la foto, ha escrit: «Comencem una nova aventura, i no puc estar més emocionada».

«Gràcies, Mediaset, per confiar en mi. I a Zeppelin els vull dir que ho donaré tot. Som-hi!».

I finalment, ha dit: «Avui presentem el 'Secret Story' de gent anònima amb els meus admirats Sandra i Carlos. Soc a l'AVE, nerviosa i il·lusionada. Gràcies a la vida per tot el que em dona».

Vaja, que tot i que hagi acomiadat el 2021 sola i trista, ha donat la benvinguda al 2022 carregada de felicitat.