David Flores Carrasco.

La fotografia de l'engany que ha fet plorar David Flores Carrasco

David Flores Carrasco ha vist la imatge a 'Sálvame' i deixa en dubte el seu pare, Antonio David

David Flores Carrasco va conèixer ahir una notícia que li ha fet molt mal. El seu pare, Antonio David, està sortint amb Marta Riesco. Un fet que deixa clar que la separació d'Olga Moreno no té marxa enrere.

Hores després, el jove va descobrir una fotografia que encara el va fer patir més. Una imatge que demostraria que la relació esmentada ja existia quan el seu pare estava casat.

David Flores Carrasco descobreix la fotografia que deixa en evidència Antonio David

L'excol·laborador i la seva nova parella han deixat de manifest públicament que el seu romanç va començar una vegada que ell va separar. Tot i això, poca gent s'ho creu: fa temps es va rumorejar que estaven junts i, per tant, que estava sent infidel a Olga Moreno.

Marta Riesco i Antonio David Flores
Marta Riesco i Antonio David Flores no són creguts pel que han dit sobre l'inici de la relació. | Catalunya Diari 

Precisament, Kiko Hernández va deixar palès que la parella estava mentint ahir a 'Sálvame'. «Fa dos anys, apareixen unes imatges en una discoteca on Antonio i Marta es feien un petó. I m'imagino que la seva dona les veuria perquè les va veure tota Espanya».

Així mateix, va manifestar tenir una prova que demostraria que el malagueny va ser infidel a la seva dona amb Marta Riesco.

Es tractava de dues fotografies que la parella actual va penjar, pràcticament a la mateixa hora, el 12 de juny del 2021 als seus respectius comptes d'Instagram. Aquestes deixaven en evidència que es trobaven en aquesta data al mateix hotel de Màlaga, mentre que Moreno concursava a 'Supervivientes'.

Les esmentades imatges deixen de manifest que la seva relació no es va iniciar fa poc, com han dit. Demostraria que ja feia temps que s'estaven coneixent i compartien moments junts. Això segur que no ha agradat gens a David Flores Carrasco, perquè ho considerarà un engany del seu pare a Olga, a qui ell estima molt.

Hernández, després d'ensenyar-les, va afegir: «Ella penja la imatge a propòsit perquè vol que ell se'n vagi al seu costat. Aquestes són stories que s'esborren a les 24 hores, el que passa és que tenim gent molt bona que ho grava i ho guarda tot».

«Fa només un mes que volies més proves, maca?».

Muntatge fotogràfic d'Antonio David Flores i David Flores Carrasco.
David Flores Carrasco ha descobert l'engany d'Antonio David. | La Noticia Digital

Més motius que deixen en dubte Antonio David i Marta Riesco

A més de tot el que s'ha exposat, hi ha una altra raó que deixa en evidència la «parella de moda». En concret, Kiko va revelar que ells mateixos estan darrere de la venda de les fotografies que va publicar 'Lecturas' a la seva exclusiva. «Puc confirmar que Antonio, a petició de Marta, ha venut aquesta notícia a la revista a través d'una agència».

Una informació que va ser negada per la reportera, però ell no es va quedar callat. «Estàs fent el ridícul dient que no parlaràs, però t'he vist fer-ho amb Antonio Montero, Kike Calleja i Antonio Rossi. És el rotllo de soc periodista i en faig servir a d'altres perquè expliquin...».

«Tu has dit abans que hauré de demostrar què he explicat. La informació només em pot arribar per Antonio o per tu i el traiem de l'equació. Em ve per part teva, però no perquè tu m'ho hagis dit».

«Si vols em pots demandar, que sé perfectament a qui he de portar a aquest jutjat. I se't posarà la cara més vermella que quan m'entra un atac de riure».