Primer pla d'Isa Pantoja somrient

Isa Pantoja revela la cara oculta i desagradable de la seva examiga Marta Riesco

Marta Riesco, protagonista d'una nit de passió a Cantora

Abans que Marta Riesco estigués al punt de mira pel seu romanç amb Antonio David Flores, també va estar relacionada amb un altre clan molt famós del nostre país: els Pantoja.

Per aquesta raó, molts estaven expectants davant de l'opinió de la filla d'Isabel Pantoja sobre aquest tema. «No es pot fer l'ofesa si la gent li pregunta. En el seu moment es va fer l'ofesa quan suposadament hi havia alguna cosa», opinava Isa P.

«Ara no es pot sorprendre perquè està amb una persona que és Antonio David. Tot ho sap», apuntava sobre l'actitud que ha pres la reportera.

Primer pla d'Isa Pantoja amb posat seriós mirant cap a un costat
Isa Pantoja | Europa Press

Chabelita, que acaba de convertir-se en col·laboradora de 'Ya son las ocho', explicava que ella i Riesco es van anar distanciant amb el temps, malgrat haver sigut molt amigues.

«Jo vaig començar a desconfiar-ne com a amiga i més treballant aquí, llavors vaig decidir allunyar-me i fins ara res. Al programa ens veiem, però ens saludem i ja està», deia sobre la seva antiga amistat.

«Jo estic molt tranquil·la i ara en té prou amb el que té perquè jo digui alguna cosa i res, he viscut moments bons, però no tan bons. Érem amigues, va estar a Cantora», manifestava.

Marta Riesco i Antonio David Flores
Antonio David Flores ha parlat públicament de la relació que té amb Marta Riesco | Catalunya Diari

«Hi ha amics amb qui ho dones tot, però quan deixen de ser-ho... No hi ha rancúnia, però massa tinc amb el meu», deixava entreveure.

Actualment, Isa travessa una situació molt complicada a causa del seu propi conflicte familiar. I és que segueix sense parlar-se amb el germà, Kiko Rivera, i viu preocupada per l'estat de la seva mare.

La nit de passió que Marta Riesco protagonitzava en un sofà de Cantora

El conflicte entre Chabelita i Riesco esclatava durant la nit de Cap d'Any de 2019 que Isa Pantoja el passava a Cantora al costat d'unes amigues. Segons sembla, durant aquella nit tan especial, va tenir lloc un episodi de sexe lèsbic en un sofà de la finca, protagonitzat per almenys tres de les amigues de la filla d'Isabel Pantoja.

De fet, era Kiko Rivera qui s'encarregava de treure-ho a la llum, i Marta Riesco, que aleshores era íntima amiga de la seva germana, va ser assenyalada com una de les participants d'aquella nit de sexe salvatge.

«Al principi eren dos, però després se'ls va sumar una tercera persona», desvelaven al 'Deluxe'. «Va ser en un sofà i després va anar fora als cotxes, que va ser quan les va veure Isabel. Us sorprendrà qui era la tercera persona», asseguraven.

Marta Riesco somrient i posant a càmera
Marta Riesco | cedida

Encara que Aneth, gran amiga d'Isa, ho negava rotundament: «No ho vaig veure, però crec que només hi va haver petons. Jo no vaig convidar ningú. Jo estava a la meva bola amb Isa i no soc qui per controlar ningú».

«No m'escandalitzo perquè dues persones es facin un petó. L'endemà, tots vam riure i va passar com una anècdota més. Ara, després de tants mesos, Kiko fa un escàndol, no ho entenc», defensava l'amiga d'Isa P.

«Cap dels convidats va fer fotos. Kiko és l'únic que no ha respectat la privadesa i ha trencat el pacte. Ho ha utilitzat per fer-nos mal», lamentava.

Per part seva, Riesco també decidia guardar silenci i no dir res més, encara que l'ombra de la sospita segueix molt present. «Jo vaig donar suport a la meva amiga i van sortir a la llum unes informacions i ja no vaig confiar-hi», raonava Isa a 'Ya son las ocho'.

A partir de llavors, la germana de Kiko Rivera decidia tallar en sec i posar distància entre elles. «Així no es pot ser amiga, i més treballant-hi, si desconfies d'aquesta persona. Per això ens distanciem», matisava la jove.

«Vaig decidir allunyar-me, i fins avui, res. No sé si vaig fer bé a allunyar-me o no, però jo estic molt tranquil·la», tancava. Per la seva banda, Marta Riesco ha evitat de totes totes esmentar Isa i tota la polèmica familiar que l'envolta.