Alba Carrillo amb un fons de fulles verdes

Alba Carrillo, a punt de fugar-se d'Espanya amb Jorge Pérez

Alba Carrillo ha fet revelacions sorprenents al polígraf del 'Deluxe'

 Fa dies que Alba Carrillo és protagonista absoluta de la premsa rosa i pel seu flirteig amb Jorge Pérez en una festa. Tothom parla de la seva història, la qual ha generat nombroses informacions. No obstant això, per fer callar rumors i insinuacions, ella s'ha sotmès al polígraf del Deluxe.

La veritat és que ha sorprès amb moltes afirmacions, però especialment amb una: ha relatat que, després de la trobada íntima, ell li va proposar viatjar junts a París.

Alba Carrillo revela els plans que ell li va proposar

Després de sortir a la llum el flirteig amb el guàrdia civil, la col·laboradora de Fiesta ha intentat donar la cara en tot moment. Per això ha rebut moltíssimes crítiques i moltíssims atacs furibunds, que l'han portada fins i tot a patir una crisi d'ansietat. Tanmateix, ara ha decidit agafar el control de la situació i deixar d'amagar la veritat.

Ha anat al Deluxe, on s'ha sotmès al polígraf. Aquesta prova ha permès descobrir que Alba i Jorge ja feia temps que flirtejaven, aproximadament un any. Així, ja tenien aquest joc quan la dona d'ell, Alicia Peña, estava embarassada del seu quart fill, que ha nascut recentment.

De la mateixa manera, s'ha pogut saber que Carrillo i Pérez van tenir relacions íntimes la 'nit dels fets'. Fins i tot sembla que ell tenia intenció de repetir abans que l'escàndol sortís a la llum. Segons ella ha confessat i el poli ha dit que és veritat, el col·laborador li va proposar de fer una escapada junts a París.

I sobre aquest assumpte la convidada del programa ha fet lluir el sentit de l'humor. Ho ha fet en dir que «no m'ha valgut la pena, he tingut pólvores millors que aquest i m'han costat menys disgustos, però bé va anar bé».

Alba Carrillo dona dades absolutament inesperades

L'ex de Fonsi Nieto ha estat molt clara durant aquests dies sobre el que ha passat entre ella i Jorge. Dies en què s'ha tirat per terra, amb diferents informacions, la imatge d'ell de marit abnegat, fidel i enamorat. Per exemple, han aparegut testimonis de famoses que deixen clar que li agrada molt lligar.

Alba ha contribuït ara a subratllar que Pérez no és com sembla. A més d'explicar la intimitat que van tenir o les propostes que ell li va fer, ha confessat una altra cosa més en aquest sentit.

Imatge d'Alba Carrillo durant una entrevista a 'Sábado Deluxe'
Alba Carrillo s'ha sincerat sobre les seves conversacions. | Telecinco

Ha explicat, i el polígraf ha dit que és veritat, que parlaven mig de broma que ell se separés de la seva dona. Una broma en què el guàrdia civil va arribar a dir que Alicia es quedés amb el bebè, que és molt petit, i que ell es quedaria «amb els altres tres que són de l'edat de Lucas (el fill d'Alba). Després, ens comprem una furgoneta i marxem tots de viatge».

Així mateix, la model ha admès que abans de la festa no hi va haver trobada sexual «perquè no ens atrevíem a quedar sols, ja que sabíem que, si quedàvem sols, alguna cosa podia passar».

I aquí no ho ha quedat tot, ha afirmat amb rotunditat que la nit on va passar el que va passar entre ells, ell va lligar amb més persones. Exactament, ha assenyalat Cristina Porta i Bea Jarrín. Va flirtejar amb aquesta última i va acabar provocant l'enuig d'Alba, per la qual cosa va marxar a casa de Marta.

Va ser durant el trajecte en taxi a aquest habitatge on la model ha admès que va trucar a Jorge per retreure-li els fets. Li va dir: «Ets un pocavergonya, m'has estat escalfant tota la nit i ara te'n vas amb aquesta». Unes paraules que a ell el van fer reaccionar i va acabar acudint a aquesta casa per intimar-hi.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp