Alba Carrillo de cara, somrient

Alba Carrillo, en xoc en descobrir el cost del seu anell de compromís: «M'estimava»

La model es quedava al·lucinada després de conèixer el valor real l'anell que li va regalar Feliciano López

Alba Carrillo i Feliciano López van acabar molt malament després d'un tumultuós divorci que es convertia en el tema de la premsa del cor. Alhora, la model va passejar-se per molts platós de televisió per exposar les infidelitats i el sofriment que havia patit arran de casar-se amb el tenista.

I és que la seva relació va anar en caiguda lliure durant la lluna de mel, la qual ni tan sols van passar junts. De fet, la model va reconèixer haver-se sentit culpable per haver arrossegat al seu fill a aquesta situació: «Vaig tenir culpa com a mare durant un temps».

«Vaig voler prendre unes decisions en la meva vida i em vaig sentir culpable per haver-li canviat de vida», confessava. Així, assegurava que havia estat castigada pels seus propis capritxos: «He viscut les conseqüències de les meves males decisions».

Així, segon sembla, ella no volia casar-se: «Vaig anar al psicòleg quan Feli em va demanar matrimoni perquè no volia casar-me, sabia que no funcionaria». «Si hagués dit que no, no li hauria fet viure al meu fill la situació que va viure. Em vaig casar perquè vaig pensar que era el millor per al meu fill, perquè vaig prendre una decisió i no vaig voler tirar-me enrere», afegia.

En el seu moment, Carrillo es mostrava molt afectada, ja que volia que el seu matrimoni funcionés: «Ens vam casar molt enamorats fa un any, em dol que es posi en dubte que ell m'hagi estimat», assenyalava al respecte.

«Feliciano té uns hàbits que no són fàcils. M'estimava moltíssim, i va intentar fer-ho bé, però no va saber entendre les renúncies que implica estar casat», assegurava.

El que més li va fer mal a Alba va ser la forma en què va posar punt final al seu matrimoni, i el tracte que li donava tot i ser la seva parella. «Sí que tenia temps per estar amb altres dones i a mi ni em treia a sopar perquè havia d'entrenar, em feia mal en l'ànima», lamentava.

Malgrat això, remarcava que «va posar la mà al foc per ell» creient que no li havia sigut infidel, encara que les seves polèmiques imatges, acompanyat d'una atractiva morena a Miami, parlaven per si soles. «Em fa mal perquè no m'esperava això d'ell. Li vaig trucar i no em va agradar la seva reacció».

A més a més, la guerra també va anar contra la família del tenista, als quals Alba titllava d'intrusos. «Entraven a casa meva, obrien els armaris, ells decidien quins mobles es posaven o treien... El que ells anomenen ajuda, jo dic excés de control», relata.

Alba Carrillo descobreix la dinerada que costa el seu anell de compromís

No obstant això, i per a sorpresa de la mateixa col·laboradora televisiva, acaba de descobrir que Feliciano es va deixar una autèntica dinerada en l'anell de compromís. Una reacció que ha deixat en evidència la seva opinió.

Així, la model feia broma amb la idea de vendre l'exquisida joia, que té guardada al banc. «M'agradaria saber quant valen per si em venen directament les coses», comentava entre rialles.

«Si el brillant és bo, no crec que costi menys de 30.000 o 40.000 euros», li deia llavors Carmen Borrego. Conscient del seu alt valor, la col·laboradora prenia la decisió de guardar-ho a un lloc segur per si en algun moment anés amoïnada económicament.

«A veure si m'està costant més guardar-lo que l'anell», discorria bastant nerviosa a l'espera d'escoltar a la taxadora. Ella, tal com s'imaginava, li confirmava que la joia tenia un preu entre 45.000 i 50.000 euros.

«Té un valor sentimental incalculable», confessava Alba. Encara que sí que hi va haver un moment en què va arribar a pensar de retornar-li la joia a Feliciano «però després vaig dir: Reflexiona». I a més, en to irònic, no dubtava a assegurar que sembla que el tenista sí que l'estimava per regalar-li una joia tan costosa.