Alba Carrillo a la seva arribada al judici de separació el 24 de novembre del 2016

L'historial amorós d'Alba Carrillo: de Fonsi Nieto a la traïció de Feliciano López

La model no ha tingut gaire sort en el terreny sentimental

Aquest cap de setmana, Alba Carrillo ha anunciat amb magnificència que havia acabat la seva relació amb Santi Burgoa i tornava a estar soltera.

A més, des de 'Socialité' s'atrevien a assenyalar una possible infidelitat com a motiu de la ruptura. Sembla que 'la model hauria tingut un 'affaire' amb un company de Telecinco, que ha provocat que Santi acabés amb la relació. 

La reacció d'Alba, que s'ha deixat veure d'allò més feliç i somrient aquest cap de setmana, confirma tots els rumors.

La mateixa María Patiño assenyalava que alguna cosa havia passat entre els dos per com veia últimament a Alba.

No obstant això, feia poc que havien celebrat el seu segon aniversari i la ruptura ha estat inesperada per tothom.

En aquell moment, la model dedicava unes romàntiques paraules al periodista: «Estimo la vida amb tu i adoro com soc al teu costat. Sí, treus el millor de mi», escrivia. «Aquesta sensació la vull per sempre».

La col·laboradora de 'Viva la vida' feia broma, fins i tot, amb la possibilitat de passar novament per l'altar, tot i la gran decepció que va tenir amb Feliciano López.

El calvari d'Alba Carrillo durant la seva relació amb Feliciano López

Durant anys, la tertuliana ha tret tots els draps bruts de la seva relació amb el tenista. En qüestió de mesos, van passar de l'amor a l'odi.

Si bé el seu casament acaparava les portades de totes les revistes, la felicitat dels nuvis no va durar gaire. De fet, el drama començava durant la seva lluna de mel.

Tot i el temps que ha passat, sembla que la model segueix sense perdonar el mal que li va fer. Cada vegada que té l'oportunitat, Carrillo carrega contra el seu ex i retreu les seves infidelitats.

«Vaig anar al psicòleg quan Feli em va demanar matrimoni perquè no volia casar-me, sabia que no funcionaria», reconeixia fa uns anys.

«Si hagués dit que no, el meu fill no hauria viscut la situació que va viure. Em vaig casar perquè vaig pensar que era el millor», assenyalava.

Durant l'any que va durar el seu matrimoni, de 2015 a 2016, tot van ser retrets. Més tard, la tensió va anar augmentat arran del divorci. «Em va posar les banyes, el va veure tothom, a Miami», l'atacava.

La presentadora considera que ell no es va comportar com hi hauria en un dels pitjors moments de la seva vida. «La meva mare estava malalta i ell no es va portar bé».

Al seu torn, ha arribat a insinuar que van intentar tenir un fill, però «no va venir, afortunadament». «El buscàvem quan podíem, perquè ell venia rebentat de buscar fora», argumentava amb ironia.

A més, Alba reconeixia haver-se sentit culpable per haver fet passar al seu fill una situació tan incòmoda. «Em vaig sentir culpable, com a mare, durant un temps», explicava en referència al petit Lucas.

«Vaig voler prendre una decisió vital i em vaig sentir culpable per haver-li canviat la vida a ell», afegia. «He estat castigada pels meus propis capricis. He viscut les conseqüències de les meves pròpies decisions».

Lucas és fill d'Alba Carrillo i Fonsi Nieto. Tot i que l'exparella ha passat per molts alts i baixos, sembla que han arribat a un punt d'estabilitat. 

De fet, l'any passat vivien junts un dels moments més especials en la vida de l'infant. Lucas va celebrar la seva primera comunió, una celebració molt especial i on es van mostrar molt units.

El nen no podia ser més feliç fent de germà gran, ja que Fonsi i Marta Castro donaven la benvinguda al seu primer fill en comú, Hugo, el novembre de 2020.