Alba Santana

Alba Santana es trenca en sortir a la llum l'últim secret de Mila Ximénez

Alba Santana no s'esperava escoltar això

Alba Santana no sap què dir després d'escoltar les últimes paraules que han dedicat públicament a la seva mare. I és que, ja fa un temps, els companys de feina de Mila van prendre la decisió de no tornar a parlar-ne als platós de televisió. Fins ara.

Des que la periodista va morir, a 'Sálvame' ha regnat la llei del silenci i això és una cosa del que moltes persones s'han adonat, entre elles, María del Monte.

Imatge de Mila Ximénez i la seva filla, Alba Santana, posant juntes a un photocall
Alba Santana s'emociona quan escolta el que diuen de la seva mare. | GTRES

Després del seu pas per 'Déjate Querer', la cantant ha anat al 'Deluxe' per oferir una entrevista molt emotiva. Tot just entrar al plató, va aconseguir estovar el cor de tota l'audiència del programa amb el seu retrobament amb Isa Pantoja, però sens dubte, el moment més especial de la seva visita va passar minuts després.

L'artista va acudir a aquest plató de Telecinco per parlar de com han estat de complicats aquests anys per culpa del coronavirus. I és que, amb pocs mesos de diferència, aquesta malaltia es va endur amb ella la seva mare i dos dels seus germans.

Ara, María ha deixat sense paraules Alba Santana després de fer un dur comentari sobre la mort de la seva mare i sobre l'actitud que han tingut tots els seus companys des de llavors.

Alba Santana no sap què dir

Alba Santana s'ha quedat trencada de dolor després d'escoltar les emotives paraules que María del Monte li ha dedicat a la seva mare durant la seva esperada entrevista al 'Deluxe'.

Aquest dissabte, 21 de maig, la cantant de sevillanes va acudir a aquest plató de Mediaset España després d'haver posposat la seva visita diverses vegades per culpa del covid.

I, encara que el seu objectiu principal era patrocinar el nou disc, el tema principal de la seva entrevista, finalment, va ser la mort. Durant tota la seva participació, la cantant va voler compartir amb l'audiència com ella havia viscut tots aquests mesos.

Primer pla de María del Monte amb el rostre seriós
Alba Santana s'emociona amb les paraules de María del Monte.   | Europa Press

Però, sens dubte, el moment que més va impactar Alba Santana va ser quan María va parlar de la seva mare. Aprofitant que dissabte era un dia molt especial per a tots els col·laboradors del format, ja que haguessin celebrat el 70è aniversari de Ximénez, la compositora va decidir donar la seva opinió sobre com havien gestionat la seva mort.

«Espero que el que diré no us ofengui, però us heu equivocat en alguna cosa. Crec que no heu gestionat bé la marxa de Mila. No heu estat conscients del que es percep fora i això és perquè heu deixat de parlar-ne amb naturalitat, us costa, però com més en parleu, més fàcil serà».

«Mila era sàvia en la seva mida, forta en la seva mida i una mica la mare del mas. Aquesta sensació d'orfandat que us ha deixat no l'amagueu. Es nota molt. Hi haurà alguna cosa més bonica que saber plorar a temps i riure a temps?», va assegurar a continuació, deixant a Alba Santana amb els ulls plens de llàgrimes.

Per part seva, Jorge Javier Vázquez va alçar la veu per tots els seus companys i va assegurar que, potser, s'havien equivocat amb la dura decisió que havia pres.

«Tens raó, no hem sabut gestionar la mort de Mila. Entre nosaltres en parlem molt poc. Suposo que cadascú estarà passant el dol a la seva manera, però alguns no ho hem fet i seguim arrossegant-lo», li va respondre el presentador.

Imatge del plató de Sálvame Deluxe amb Jorge Javier i altres rostres de Telecinco
Jorge Javier creu que a Alba Santana pot no agradar-li que parlin de la seva mare. | Mediaset

Però tot apunta que hi ha una raó de pes. I és que, no volien que Alba Santana ni la resta de la família es pensessin que s'estaven aprofitant de la memòria de la periodista.

«No volíem que la gent cregués que intentàvem treure rèdit televisiu d'una cosa així, ens va fer por que ens jutgessin», va dir el català.

«Això és una equivocació. La família i els seus estarien encantats que parléssiu d'ella, ella era una part fonamental d'aquests platós», va assegurar finalment la cantant, deixant entreveure que Alba Santana se sentiria molt orgullosa de tots ells.