Albert Rivera

Albert Rivera i Malú assumeixen que tot està en contra i decideixen parar per no patir

La parella no s'esperava aquest cop tan dur després de la bona època que havien passat

Quan fa poques setmanes que s'han deixat enrere els rumors de crisi amb Malú, Albert Rivera, novament, ha de fer front a la polèmica. Des que la parella va decidir no deixar-se veure públicament junts, la premsa no va trigar ni un segon a afirmar que possiblement estaven travessant una mala ratxa en la relació.

Tot i això, després d'un temps en què cap dels dos no es va pronunciar sobre això, van sortir a la llum unes imatges que tenien la resposta a aquest tema. Així mateix, en plenes vacances d'estiu, el polític es va deixar veure d'allò més acaramel·lat amb la cantant a Lanzarote. D'aquesta manera, van posar fi a totes les teories que sorgien al voltant d'ells dos.

Ara que la parella havia trobat per fi la calma, de nou, han topat amb la tempesta. En aquesta ocasió, del que es parla no és de la seva vida personal, sinó de la carrera professional de Malú. Sens dubte, un cop dur que els ha agafat per sorpresa.

Albert Rivera i Malú sortint de l'hospital amb Lucía
La parella, en xoc pel que han hagut de viure | GTRES

 

El nou problema que posa en perill la carrera professional de Malú

Després d'una temporada allunyada dels escenaris, Malú va tornar amb més força que mai després de patir un trencament de lligaments i de convertir-se en mare. No hi havia cap dubte que aquest seria l'any ideal per a la cantant, ja que reprendria, per fi, la seva professió.

De fet, l'última gira que va fer per Espanya va ser el 2018-2019, amb el seu tour Oxigen, de manera que estava amb les piles ja recarregades per donar-ho tot. Tot i això, els plans de la parella d'Albert Rivera s'han truncat perquè la seva nova gira, Mil batallas, no està sortint com esperava.

Precisament aquest divendres 12 d'agost, l'artista visitaria Castelló al SOM Festival. Tot i això, malgrat que estava molt il·lusionada de trobar-se amb alguns fans d'allà, el concert es va haver de cancel·lar inesperadament. La mateixa organització de l'esdeveniment va al·legar que l'actuació quedava «cancel·lada de manera unilateral» i que«no podien garantir-ne la viabilitat en òptimes condicions».

Tot i això, aquesta dràstica decisió no va ser compartida per l'equip de Malú, que explicaven les seves pròpies raons. «No s'ha respectat el contracte signat entre les dues parts», deien en un comunicat. Per tant, s'emprendran accions legals sobre això.

D'altra banda, la mateixa cantant va lamentar aquesta notícia davant de tots els seus seguidors al seu perfil d'Instagram. «Gent meva, em fa moltíssima ràbia tot això. Espero de cor que puguem tornar aviat, que tinc moltes ganes de veure-us!», va escriure.

Com era d'esperar, de forma immediata, alguns fans de la cantant van anar a reclamar al festival el que havia passat. Tot i això, sembla que una altra part del públic ja ha descobert el motiu real de la sobtada cancel·lació del seu concert.

I és que no és la primera vegada que passa una cosa semblant en aquest tour. Fins ara, la parella d'Albert Rivera ha hagut de reprogramar un total de 5 concerts, una decisió que es va prendre per «motius externs». Però, la realitat sembla ser una altra.

La gran cantant Malú, que fa anys omplia els estadis i era una de les artistes millors considerades del nostre país, ara ja no aconsegueix omplir els escenaris. La raó principal és que la seva gira no acaba de vendre totes les entrades perquè, ja per si mateix, el disc Mil batallas va tenir un pobre acolliment. De manera que per a la parella del polític ha estat molt difícil remuntar.

Primer pla de Malú amb la mirada perduda
Tot indica que la carrera musical de la cantant està fracassant | Europa Press

Malú aparta definitivament els rumors de crisi

Tot i que la seva vida laboral no evoluciona com ella s'esperava, la veritat és que Malú té altres motius per ser completament feliç. Així mateix, la relació amb Albert Rivera està millor que mai i ella mateixa ha sortit a confirmar que és així per allunyar tots els rumors de crisi amb el català.

«Estic sent ara més feliç  del que he estat tota la meva vida», deia visiblement contenta. Respecte al que pensava sobre els rumors que han sorgit al voltant de la parella, l'artista va voler opinar amb cert humor.

▶️ Vídeo del dia

«Al principi sí que al·lucines amb el que arribes a llegir, però una no es pot desgastar entrant en tot», començava dient. «Les parelles no som llapis, sinó parelles. Si cada vegada que llegeixo que… estaria així tota la vida», explicava entre rialles.