Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Rocío Flores amb la mascareta baixada

Rocío Flores se n'assabenta dels secrets que la seva altra mare li ha amagat

Rocío Flores es queda en xoc en sortir tota la veritat

Rocío Flores està gaudint d'unes vacances molt diferents de les de l'any passat. Si llavors va decidir passar uns dies de relax al costat d'Olga Moreno, en aquesta ocasió no hi ha rastre de les dues juntes. I és que fa molt de temps que la relació és distant, i pràcticament sense contacte.

Mentre la filla d'Antonio David ha optat per estar amb el seu pare i la seva xicota, la sevillana s'ha refugiat en els seus amics. Amb ells va viatjar a Formentera on se l'ha vist molt preocupada i confessant els problemes que amenacen d'arruïnar-li les primeres vacances com a soltera.

Rocío Flores emmudeix davant del que Olga li ha amagat

Rocío Flores i Olga eren inseparables. És més, per a la jove era la seva segona mare i va ser la primera a anar a consolar-la quan es va saber la separació de l'exguàrdia civil. Tot i això, les coses van canviar en el mateix instant en què la dissenyadora va decidir fer un pas endavant i trencar el seu silenci.

Per a Rocío va ser una traïció i, des de llavors, la relació entre totes dues està més freda que mai. Per Olga no han estat gens fàcils aquests últims deu mesos. I és que ho va passar francament malament després de la ruptura i no va ajudar que Rocío li donés l'esquena.

Rocío Flores amb mala cara a un plató
Rocío Flores es queda muda davant del que acaba de saber | Mediaset

Massa fronts oberts que ha hagut d'anar superant amb l'ajuda de la família i els amics més propers. Ara, quan semblava que per fi tornava a somriure, les seves primeres vacances com a soltera revelen que no és or tot el que llueix.

Sobretot perquè el seu aspecte seriós i preocupat indiquen que encara hi ha una mica de ressentiment. Sálvame comptava amb un especialista en lectura de llavis que va revelar les confessions íntimes que l'Olga va tenir amb una amiga a la platja.

Fotomuntatge d'Olga Moreno i Rocío Flores
Rocío Flores ja coneix els plans d'Olga | Catalunya Diari

«El que volen de nosaltres… és perillós i em fa por», va ser una de les frases que va pronunciar. Però no és l'única, l'Olga i la Marta López van parlar en total confiança i el programa va mostrar part d'aquesta conversa.

«L'he vist també, m'ha agradat molt, aquest també m'agrada molt», s'aprecia a la conversa. «Digues-li que soc jo, digues-li que el veuré», li deia la sevillana a la col·laboradora creient que ningú l'estava veient.

Rocío Flores s'assabenta del gran secret

Rocío Flores no és aliena a la vida que està portant Olga Moreno. Encara que la seva relació no estigui en el millor moment, és la mare de la seva germana petita i qui cuida el seu germà David a Màlaga.

Per això està alerta sobre com es troba i l'ha sorprès molt conèixer que potser ja hagi refet la seva vida. Almenys és el que van interpretar els col·laboradors de Sálvame després de conèixer retalls de la conversa que la dissenyadora va mantenir amb la seva amiga.

Fotomuntatge d'Olga Moreno i Marta López durant les vacances d'estiu a la platja
Rocío Flores descobreix la cita secreta de l'ex del seu pare | Europa Press

Semblava que parlaven sobre una cita i que l'ex d'Antonio David estava disposada a quedar amb un home. Algú que la tertuliana coneixia i que podria exercir de celestina per a la seva amiga.

No obstant això, Marta López, present al plató, va prendre la paraula i va desmentir les especulacions que estaven abocant els seus companys. «Parleu el que us doni la gana, no li estic preparant una cita, parlem de quiosquets, no d'homes», va explicar.

Una explicació que no va convèncer els col·laboradors que seguien mantenint que preparaven quedar amb algú. «Hem estat molt tranquil·les, soles, amb una amiga», va sentenciar l'exgran germana deixant clar que era un dia de noies.

Sigui com sigui, és clar que per a Olga aquestes vacances han estat molt diferents de la d'altres anys. Ha gaudit més que mai d'ella mateixa i de la companyia dels seus, veurem si l'estiu s'acaba amb un nou amor.