Patricia Pardo en un plató de televisió

Patricia Pardo revela la notícia del bebè abans d'hora i sap que s'ha equivocat

Patricia Pardo ha rectificat públicament

Patricia Pardo no ha tingut cap problema a demanar perdó públicament a una de les col·laboradores de televisió més rellevants dins de Mediaset, després de fer pública una dada suposadament errònia sobre un dels bebès de l'any.

El 7 de juny passat, María José Campanario i Jesulín de Ubrique van donar la benvinguda a Hugo, el seu tercer fill en comú. Des d'aleshores, s'ha sabut poc sobre aquesta mediàtica família.

Patricia Pardo a 'El programa de Ana Rosa'
Patricia Pardo demana disculpes. | CatalunyaDiari
 

Aquest dimecres, i després d'assegurar que no tornarien a participar de la vida pública, Patricia Pardo i la resta dels seus companys s'han quedat sorpresos amb l'últim número de la revista ¡Hola!.

I és que, per celebrar el 20è aniversari, el matrimoni ha decidit trencar el seu silenci a través d'un ampli reportatge. El torero i l'odontòloga han parlat de la seva paternitat, del retorn de Jesulín a les places i de la seva relació sentimental.

«Tenir un fill més ha estat un regal fantàstic. Estem molt feliços. És molt bo. Hem tingut moltíssima sort», ha assegurat el pare d'Andrea Janeiro.

Després del retorn mediàtic de la parella, Patricia Pardo assumeix que s'ha equivocat en fer pública una notícia sobre el nou bebè.

Patricia Pardo demana perdó

Patricia Pardo no ha tingut cap problema per assumir el seu error públicament. I és que tot apunta que la informació que ha sortit a la llum sobre l'absència de Jesulín a la graduació de la seva filla no és del tot certa.

Fa uns dies, diversos mitjans de comunicació digitals van assegurar que el torero havia declinat la invitació de la seva filla gran perquè «havia de cuidar el seu nadó acabat de néixer».

Aquest dimecres, 10 d'agost, el Club social d'El programa del verano va dedicar una gran part de la seva emissió a comentar l'última i inesperada entrevista de María José Campanario i Jesulín de Ubrique.

Foto de Belén Esteban.
Belén es pronuncia a través de les xarxes socials. | Telecinco
 

A més, Patricia Pardo i la resta de col·laboradors d'aquest matinal no van voler deixar passar l'ocasió per analitzar tot allò que ha sortit a la llum sobre la graduació d'Andrea Janeiro.

Després d'assegurar que aquesta 'excusa' no tenia gaire pes, la presentadora del format va donar pas a un vídeo recopilatori en què 'La princesa del pueblo' parlava de la seva relació actual amb el pare de la seva filla.

Tot just després, Pepe del Real va interrompre la tertúlia per comunicar que la de Paracuellos havia desmentit a les xarxes socials la informació que s'estava donant. «Atenció, perquè sembla que s'ha pronunciat a les xarxes».

«Estan donant una notícia en mitjans digitals i televisió que no és veritat», va escriure la col·laboradora de Sálvame a les històries del seu compte d'Instagram.

«Doncs, si televisió som nosaltres, que ens ho aclareixi, si us plau», va sol·licitar Patricia Pardo tot just assabentar-se de la reacció de la seva companya de cadena. «No volem mentir els nostres espectadors. Podem cometre errors, però, amb mala intenció, per descomptat que no, Belén».

Patricia Pardo amb el capcot
Patricia Pardo admet que s'ha equivocat. | Europa Press
 

Tant la presentadora com el seu company Pepe del Real van voler defensar-se públicament, assegurant que ells només havien recollit la informació que estava circulant per internet.

«Ens hem fet ressò de tot el que es comentava als mitjans digitals i de quina era l'explicació, segons aquests mitjans», va insistir la gallega.

Finalment, i en un intent per resoldre el tema, Patricia Pardova demanar disculpes a Belén Esteban i la va convidar a posar-se en contacte amb ells per aclarir aquest malentès. «Demà els ho aclarirem perquè, segurament, Belén ens ho explicarà, si ens hem equivocat».

«Insisteixo, no és la nostra intenció, Belén. I, escolta, que si vols entrar, aquí estem com sempre. T'enviem un petó de totes maneres».