Primer pla de Paolo Vasile

Paolo Vasile cedeix a una clara exigència per recuperar el seu col·laborador preferit

Paolo Vasile accepta la curiosa exigència del seu tertulià més polèmic

Paolo Vasile és un dels homes que té més poder al món Mediaset. Els col·laboradors i presentadors que han passat per Telecinco durant els 30 anys que porta com a conseller delegat de la casa han hagut de passar pels seus filtres. Però, de vegades, hi ha algun treballador que posa certes condicions a l'hora de treballar.

Són centenars els professionals que han treballat tot aquest temps a Mediaset. I de tant en tant, Paolo Vasile els ha de mimar perquè segueixin estant el més a gust possible a la cadena de Fuencarral.

Així, últimament, Telecinco es va veure revolucionada per diferents canvis a la graella televisiva i un d'ells va afectar molts dels treballadors de la cadena.

Paolo Vasile cedeix davant del seu col·laborador més polèmic

Estem parlant del programa Viva la vida, el format que va tancar les seves portes el diumenge 24 de juliol. Després d'abaixar la persiana, molts dels col·laboradors es van quedar sense feina. Per això, estan esperant que els fessin alguna oferta d'algun programa de la casa o fins i tot d'un altre grup de comunicació.

Primer pla de Paolo Vasile
Paolo Vasile descobreix que un integrant de 'Sálvame' exigeix una cosa per treballar allí | GTRES

Per exemple, Elia Gonzalo va ser una col·laboradora de Viva la vida que va marxar a la cadena rival i actualment treballa a Espejo público.

Altres col·laboradors van ser recol·locats al nou Ya es mediodía, que actualment presenten María Verdoy i Miquel Valls. I n'hi ha hagut d'altres,  com Alejandra Rubio o José Antonio Avilés, que fins ahir estaven sense feina.

En aquest cas, Avilés ha tingut la sort de trobar acomodament en un programa capdavanter de la cadena. Mentrestant, la filla de Terelu Campos encara haurà d'esperar a rebre alguna oferta sucosa perquè la seguim veient a la televisió. El cert és que feia tres setmanes que José Antonio Avilés gairebé no donava senyals de vida i fins i tot els que el coneixien sabien que estava desesperat per treballar.

▶️ Vídeo del dia

Paolo Vasile al·lucina amb l'exigència del nou tertulià de 'Sálvame'

Per sort per a ell, el seu excompany de Viva la vida, Kiko Matamoros, el va introduir sibil·linament a l'espai on col·labora des del 2009, Sálvame.

Amb tot, Avilés va trucar fa uns dies al programa per donar una sucosa informació. I als caps de Telecinco, especialment a David Valldeperas i a Alberto Díaz, els va convèncer perquè els contractessin al programa.

José Antonio Avilés
Paolo Vasile cedeix a les exigències del nou tertulià de 'Sálvame' | MEDIASET

Pocs dies després, més concretament,  aquest dimecres 10 d'agost, Sálvame va anunciar la bomba d'un flamant fitxatge i no era cap altre que el col·laborador cordovès. Això sí, tan bon punt el programa revelava que aquest seria el nou tertulià durant molt de temps, passava alguna cosa a plató. El que va ser company d'Emma García posava una condició expressa a la seva continuïtat al programa de La Fàbrica de la Tele.

Es nega a parlar-ne per a sorpresa dels col·laboradors

Va exigir no parlar de la seva vida personal. Afirmava que ell no aterra a cap programa per parlar sobre la seva vida. Si ha acceptat l'oferta de Sálvame,  és per donar tota la informació dels famosos amb què es relaciona millor.

Foto de José Antonio Avilés.
José Antonio Avilés ha tornat a la televisió | Instagram

I és que li han preguntat pel centre d'estudis on cursa Periodisme i s'ha negat rotundament a contestar. «S'ha dit de mi que vinc a incendiar, i l'única cosa amb què puc incendiar és amb informació», ha dit el tertulià sobre el seu paper en el format de Telecinco.

Així mateix, hi ha aterrat sense voler molestar gaire, ja que «vinc amb el cap ben alt i  a arreglar els problemes. I a demanar disculpes amb qui vulgui asseure's a parlar. Vinc per començar de zero», confessava.