Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de María José Campanario.

María José Campanario revela que Jesulín no vol saber res d'ella perquè té por

El matrimoni no travessa la seva millor època

La parella és el centre d'atenció aquesta setmana perquè és la protagonista d'una coneguda revista del cor. En ella, María José Campanario i Jesulín de Ubrique presumeixen de matrimoni, però no tot és or el que llueix. Sí, perquè, entre ells, encara hi ha problemes i és la por la més gran de tots.

María José Campanario n'està farta

Feia mesos que no se'n sabia res. Fins que, amb el seu marit, va anunciar a cop d'exclusiva que estaven esperant el tercer fill. Tot i això, durant els nou mesos d'embaràs, María José ha evitat sigui com sigui que els mitjans de comunicació formessin part de la seva vida.

No hi havia fotos de la dona de Jesulín de Ubrique al carrer, ni passejant ni gaudint amb amics o familiars. L'andalusa va preferir passar aquest temps a casa, relaxada, esperant que tot sortís bé.

No obstant això, era inevitable que, un cop donés a llum, la premsa se n'assabentés. Va començar llavors una persecució per conèixer el seu estat de salut. En canvi, María José tenia clar que ara, la seva prioritat és el petit i que el protegirà fins que compleixi la majoria d'edat.

Però, un canvi d'opinió radical en qüestió de dies ha fet que María José i Jesulín protagonitzin una cridanera portada a la revista ¡Hola!. La parella ha passat de l'anonimat a protagonitzar unes declaracions que han generat força enrenou.

No tot està tan bé

En aquesta entrevista, el torero i l'odontòloga han celebrat, amb pagament previ, amb tots els seus fans el seu amor. Compleixen 20 anys de matrimoni, i han assegurat a la revista que tot els va bé. El torero ha estat el primer a confessar que, malgrat les dificultats, segueix estimant la seva dona com el primer dia.

Tot i això, aquesta entrevista, com era d'esperar, ha comportat un autèntic enrenou mediàtic. I encara que han estat molts els que han defensat la parella, són molts més els que no es creuen aquesta història. I menys, després de saber que la por ha impedit al torero saber-ne.

Caos entre María José i Jesulín de Ubrique

Aprofitant la tornada al focus mediàtic, María José ha assegurat que el seu marit és el millor en tot. Confessa que ha sentit el seu suport en tot moment i que és ell «el que canvia els bolquers al nadó».

Andrea Janeiro, Jesulín de Ubrique i María José Campanario
María José Campanario sap què li passa a Jesulín de Ubrique amb l'Andrea | CatalunyaDiari

Tot i això, que la parella parlés només dels seus tres fills no ha agradat gens a tothom. I menys la seva primera filla, Andrea Janeiro, a qui el torero no fa referència en cap moment.

La primera a reaccionar ha estat Belén Esteban que ha qualificat el pare de la seva filla d'«indesitjable i mesquí». La col·laboradora està molt enfadada i no només perquè la seva Andrea no aparegui en aquesta entrevista, sinó que Jesulín va negar-se a anar a la graduació de la jove, que es va celebrar uns dies enrere.

Tot i això, hi ha alguna cosa més en tot això i María José Campanario ho sap. L'odontòloga està farta que, any rere any, es vengui la mala relació que té el seu marit amb la seva primera filla. Un motiu més que suficient perquè el seu marit intentés aquests mesos enrere un acostament amb ella.

Però, el fet que Andrea Janeiro no fos esmentada a l'entrevista només ha estat per un motiu: la por. Segons Maria José, Jesulín té por de la seva filla, de les seves reaccions, de la seva manera de ser. I és que ha passat molt de temps sense estar amb ella, i no la coneix com sí que ho fa amb els seus altres tres fills.