Primer pla Omar Sánchez

Omar Sánchez emmudeix davant l'advertència definitiva

Omar, preocupat després del missatge que ha rebut

Omar Sánchez intenta girar full i oblidar-se d'una vegada per totes de la seva ex. Tot i que es van tornar a veure fa un parell de setmanes i van admetre que entre ells hi havia molt d'afecte, les opcions de reconciliació són mínimes. Almenys, les últimes imatges d'Anabel Pantoja amb Yulen Pereira conviden a pensar així.

El canari, mentrestant, es troba coneixent Raquel Lozano, amb qui sembla que té moltes coses en comú. Procuren passar tant de temps junts com sigui possible, abans que ell entri a participar en el nou reality de Telecinco.

Des de la distància, Omar intenta seguir el nou l'idil·li de la neboda de la cantant. És conscient que Yulen podria amagar alguna cosa. Els col·laboradors de Sálvame han anat destapant alguns secrets d'ell durant les últimes setmanes.

L'acusen d'interessat i d'intentar fer-se un lloc al món de la televisió a través de la influencer. Però el problema aniria molt més enllà.

Pel que sembla, la mateixa Isabel Pantoja estaria en contra d'aquesta relació. No veu aquesta parella amb bons ulls i sembla que farà tot el possible perquè la família de l'esportista no s'acosti a la seva.

Imatge d'Anabel Pantoja i Omar Sánchez.
Omar Sánchez i la seva ex segueixen molt units. | GTRES
 

Així ho avançava Rafa Mora fa unes hores. Hi ha diversos motius pels quals la cantant intenta distanciar-se de Yulen i del seu entorn. Des d'un primer moment, Arelys, la mare de l'esportista, admetia que no li agradava Anabel per al seu fill, però tampoc els seus amics.

Considerava que la cosina de Kiko «no és suficient» per a ell i que es mereixeria algú millor. Totes aquestes crítiques que va dedicar als Pantoja no van passar desapercebudes per a la cantant, qui amenaça amb la venjança.

Omar Sánchez observa amb certa estranyesa tot el que està passant. Ell sempre va encaixar a la perfecció a Cantora, sent molt estimat pels familiars de la seva ex. Però tot fa indicar que l'esportista no tindrà la mateixa sort.

▶️ Vídeo del dia

Pel que sembla, el dia del seu 66è aniversari, Isabel li va dir a la seva neboda tot el que pensava sobre la seva polèmica relació amb l'esportista. Algunes persones que eren a Cantora aquell dia li van explicar a Rafa Mora tots els detalls de la trobada.

«Ja m'encarregaré jo que aquesta relació no continuï endavant. A la mare d'aquest nen no li agrada la meva neboda, ni la seva família. Doncs a mi tampoc m'agraden ells», va assegurar la Isabel Pantoja molt molesta.

Té previst fer tot el que pugui perquè no triomfi l'amor. Tampoc està disposada que ningú més pugui aprofitar-se del seu cognom i treure rendiment econòmic a la situació.

Anabel té molt en compte sempre l'opinió de la seva tia. Sent molt de respecte i afecte per ella, però possiblement no li haurà agradat tot el que va dir.

Omar Sánchez era l'home ideal

Omar Sánchez era considerat l'home perfecte per a la col·laboradora, segons admetien molts dels seus companys. De fet, va sorprendre molt que tots dos decidissin trencar el seu matrimoni. L'entenia i li aportava l'estabilitat que necessitava.

Fins i tot, molts sospiten que algun dia tornaran a estar junts. I no seria una cosa tan estranya després de les últimes imatges de la influencer i el seu xicot. No tot estaria sent tan ideal com intenten fer veure a les xarxes socials.

Foto d'Anabel Pantoja i Yulen Pereira.
Omar segueix de prop la relació d'Anabel i l'esportista. | Telecinco
 

Abans de marxar cap a Egipte, on estan gaudint d'unes vacances, se'ls va veure a l'aeroport molt distants. Ella apareixia enfadada amb el noi. Possiblement s'estarien enfrontant a una de les seves primeres crisis.

El que té clar Omar Sánchez és que la seva exdona té molt de caràcter. S'enfada amb molta facilitat i es cansa dels homes amb rapidesa.