Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de Marta Riesco i Ana Rosa Quintana

Marta Riesco comunica a Ana Rosa Quintana que ja no la necessita després de ser famosa

Marta Riesco ha sabut 'buscar-se la vida', professionalment parlant

Marta Riesco és conscient que la seva relació sentimental amb Antonio David ha suposat un abans i un després a la seva carrera professional. I és que, és veritat que, al principi, li va donar molt de protagonisme a Telecinco, però després li va passar factura. La seva mentida sobre la primera exdona va provocar que de manera immediata desaparegués del programa d'Ana Rosa Quintana.

La jove s'ha hagut de buscar la vida des d'aquell moment i ho ha aconseguit. Tant és així que, directament o indirectament, li diu a la seva cap que no la necessita per seguir evolucionat laboralment. I el motiu és que té el seu propi espai i li va tan bé que tindrà una segona temporada.

Marta Riesco, pletòrica

La xicota d'Antonio David era coneguda per ser reportera d'El programa de Ana Rosa quan va saltar la notícia del seu idil·li amb ell. En un primer moment ho va negar, però finalment, quan el malagueny es va separar d'Olga Moreno, tots dos van acabar reconeixent la seva relació. I d'aquesta ella va parlar llarg i estès de plató a plató.

Així doncs, la reportera va aprofitar l'estrebada mediàtica per, entre altres coses, atacar Rocío Carrasco, la primera exdona del seu noi. En concret, va dir que havia parlat amb ella per telèfon i tenia proves, però Rociíto la va desmuntar amb unes imatges. I això va comportar que Riesco perdés credibilitat davant del públic i davant dels seus companys de professió.

Imatge de Marta Riesco acompanyada de Sergio Pérez prenent una copa a la terrassa de casa seva
Marta Riesco ha creat el seu propi programa a Instagram | Instagram

Des d'aleshores, la jove ha estat relegada per complet de l'esmentat espai matinal i pràcticament de tot Telecinco. Per aquest motiu, ha optat per no quedar-se de braços plegats i ha engegat a Instagramel seu propi format d'entrevistes. Porta per títol El columpio de Marta, en al·lusió al gronxador en què ella apareix asseguda, i ho grava a casa seva.

La 'instagramer' La Fregona de Cris, el periodista Sergio Pérez o el perruquer Miguel Alarcón són algunes de les persones que han aparegut en aquest programa que continuarà. Tindrà segona temporada com ella ha revelat als seus seguidors a través de les 'stories'. I està encantada perquè ha vist que el seu projecte ha aconseguit sortir a la superfície.

Muntatge fotogràfic d'un mòbil amb un storie de Marta Riesco
La xicota d'Antonio David ha comunicat que el seu format tindrà nova temporada | Catalunya Diari

Marta Riesco té més plans sobre la taula

La madrastra de Rocío Flores amb el triomf del seu propi format ha deixat clar a Ana Rosa que no la necessita per seguir endavant. Però també ho ha demostrat amb altres feines que ha aconseguit recentment i amb projectes que té sobre la taula.

Així, per exemple, hem sabut que Marta ha aconseguit convertir-se en reportera de Ya es verano, l'espai de Telecinco. En aquest realitza reportatges sobre diferents festes dels pobles d'Espanya i està molt feliç, alhora que reconeix que s'ho està passant d'allò més bé.

I això no és tot. Segons ha donat a conèixer els seus fans a les xarxes, el proper 8 d'octubre es convertirà en presentadora d'un esdeveniment musical. Ens estem referint al '2000 Fest', que tindrà lloc a La Marina de València.

Serà la mestra de cerimònies de l'acte amb José Manuel Parada. I s'hi comptarà amb l'actuació d'artistes de la talla de Karina, Maria Jesús i el seu acordió, Coyote Dax, Sonia Madoc i Yurena, entre d'altres.

Així doncs, sembla que, després de la tempesta, ha tornat a sortir el sol per a Riesco tant a nivell personal com laboral.