Ana María Aldón

Ana María Aldón busca ajuda per superar la ruptura en el lloc més insospitat

Ana María Aldón preocupa el seu entorn amb les seves noves amistats

Ana María Aldón continua desapareguda i allunyada del focus mediàtic. La dissenyadora va sorprendre tothom en no aparèixer en una exclusiva aquest dimecres passat i tots els mitjans van anar a buscar-la. Resulta que havia anat a Costa Ballena per passar uns dies amb el seu fill i la seva família, en qui s'ha refugiat per superar aquest moment tan dur que travessa.

El seu entorn està molt preocupat pel seu estat de salut, ja que cada cop sembla estar més feble i afectada. La preocupació és màxima, sobretot després d'assabentar-se que l'ajuda professional que està rebent pot no ser l'adequada. Pel que sembla, Ana María hauria declinat anar a un psicòleg per posar-se a les mans d'una coach de l'Opus Dei.

Ana María Aldón es refugia en l'església per superar la crisi

Ana María Aldón va confessar fa unes setmanes que s'havia posat en mans de professionals que l'estan ajudant a fer front als seus problemes de salut mental, una bona notícia que la família i el seu entorn va celebrar, conscients que era el millor per a ella.

Tot i això, aquesta ajuda sembla no ser la més apropiada per a l'estat de la dona d'Ortega Cano. Segons va revelar José Antonio Avilés, la de Sanlúcar ha optat per posar a les mans de la fe cristiana tots els seus problemes. El tertulià va explicar que la dissenyadora estaria rebent ajuda d'una coach que, a més, és membre de l'Opus Dei i el seu representant.

Ana María Aldón plorant a un plató de televisió.
Ana María Aldón busca suport a l'Opus Dei per superar la seva crisi matrimonial | Mediaset

«És una persona que forma part del cercle professional i hi ha una persona propera a Ana María que forma part de l'Opus Dei». Així explicava Avilés qui és aquesta persona que l'està tractant en aquests moments.

Ana María sempre ha estat una dona molt religiosa i podria haver trobat amb la fe la millor manera de superar la seva crisi matrimonial. A més, asseguren que li han ofert «formar part d'aquesta congregació» i ser-ne un membre actiu.

Aquesta situació preocupa els seus familiars en considerar que, potser, no és aquesta ajuda la que l'ajudarà a superar aquest mal tràngol. A més, en veure-la tan feble i vulnerable,  temen que la institució s'hi estigui acostant per interès econòmic.

Ana María Aldón està pitjor que mai

Ana María Aldón ha decidit apartar-se de tot i de tots en un intent de centrar-se en ella mateixa i de recuperar-se. Tot i això, aquest aïllament augmenta la preocupació dels seus davant l'arribada de les noves amistats de la dissenyadora.

Actualment, passa un dels pitjors moments de la seva vida i la seva salut preocupa cada dia més, sobretot els que han tingut l'oportunitat de creuar-s'hi,  com el reporter Omar Suárez.

Ana María Aldón
Ana María Aldón està pitjor que mai | Telecinco

El periodista va poder parlar durant uns minuts amb l'encara dona d'Ortega Cano i el va sorprendre l'estat en què la va trobar. «M'ha impactat, jo conec Ana María i sé de què parlo, m'ha impactat el seu estat», explicava a Sálvame.

«L'he vist molt fluixa, li costava centrar-se fins i tot», afegia sobre com va veure la col·laboradora de Viva la vida . El reporter s'hi va mostrar francament preocupat i va voler interessar-se per l'ajuda que està rebent que, potser, no és la més adequada en aquests moments.

«Camina molt lent, els ho he dit i m'ha dit que va als especialistes a què ha d'anar i que té les seves coses», comentava. És clar que per a Ana María Aldón l'ajuda que està rebent, la considera apropiada, encara que no hi hagi mostres de millora en el seu estat de salut.

Mentrestant, Ortega s'ha quedat a Madrid fent diverses gestions que han incrementat els rumors de separació. L'extorero va visitar tres bancs diferents i el seu notari, a més d'una empresa de lloguer de furgonetes i de trasters.