Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de Piqué i la seva presumpta xicota.

Revelen qui és i posen cara a la nova xicota de Gerard Piqué: rossa i molt jove

Un mitjà britànic ha revelat qui és la nova parella del futbolista

Des que es va fer pública la separació entre Gerard Piqué i Shakira el mes de juny passat, no han deixat de sorgir nous rumors sobre els motius que van portar una de les parelles més reconegudes i mediàtiques de la premsa rosa a posar fi a la seva relació. I és que tots dos decidien seguir camins separats després de 12 anys i dos fills en comú.

En un primer moment, a les xarxes es parlava d'unes presumptes infidelitats per part del català amb una noia jove, amb qui podria haver començat una nova relació. I ara aquests rumors prenen encara més força, després que la premsa britànica revelés finalment la seva identitat.

Piqué i Shakira
Gerard Piqué i Shakira anunciaven la seva separació el mes de juny passat. | EP

Segons ha revelat el diari The Sun, la noia en qüestió es tractaria de Clara Chia Marti, una estudiant de Relacions Públiques de 23 anys que el blaugrana va conèixer quan ella era cambrera i que, més tard, va contractar per a la seva productora Kosmos.

S'esborra les xarxes socials

A més, el diari esmentat també ha incidit en el fet que tots dos faria temps que es veuen junts, fins i tot, abans de la separació de l'esportista i la cantant colombiana. «Gerard i Clara s'han estat veient durant mesos. Han mantingut la seva relació en secret, però tots els que els envolten saben el que està passant».

Per això i per mantenir la seva privadesa, la jove va decidir esborrar les seves xarxes socials. «La gent l'ha ajudat a mantenir la relació en secret i ha esborrat tots els comptes de Clara a les xarxes socials perquè no puguin trobar fotos d'ella», revela The Sun

Una relació que sembla que va de debò. O això és el que creuen els seus companys davant d'aquest gest de l'estudiant. I és que a la feina, on ella és una treballadora més de l'equip, tots dos mantenen una relació laboral molt discreta i gairebé no s'hi relacionen.

Captura amb fotos de la nova xicota de Gerard Piqué.
La premsa britànica revela la identitat de la parella del català. | EPC

Les informacions revelades per aquest diari amplien les dades que el podcast Mamarazzis, de Laura Fa i Lorena Vázquez, ja va treure a la llum uns mesos enrere. El temps dirà si aquesta relació va a més i s'acaba consolidant o si, per contra, només és una aventura passatgera.