Imatge de Belén Esteban.

Belén Esteban aparta a Miguel Marcos i dicta sentència amb la imatge definitiva

Belén apareix sense ell en un moment decisiu

Belén Esteban té motius per somriure. En efecte, sembla que ja ha deixat enrere els seus problemes físics. La lesió que va patir durant una prova a Sálvame ja és història.

Durant les darreres setmanes,  se l'ha vist molt més animada, amb ganes de tornar a la normalitat, ja comença a veure la llum al final del túnel. En això també hi influeix les bones notícies que li dona la seva filla.

Fa uns dies, Belén va voler compartir amb els seus seguidors un moment de gran felicitat. Es desplaçava fins a Londres per assistir a la graduació d'Andrea. Per ella suposava tot un motiu d'orgull que la seva petita finalitzés els estudis.

No obstant això, a les imatges que va compartir es van poder apreciar un parell d'absències importants. Una d'elles era la del seu marit, Miguel Marcos. És possible que per motius feiners no pogués ser-hi present, o fins i tot que no volgués sortir a les fotografies.

Belén Esteban
Belén Esteban va posar a Londres amb la seva mare | CatalunyaDiari

Ja se sap que no és gaire aficionat a aparèixer a les xarxes socials ni tampoc als grans actes. Continua mantenint un perfil baix, totalment aliè a la professió de la seva dona. Tot i això, la de Paracuellos sí que va estar molt ben acompanyada a Londres. «Va viure un dia inoblidable, envoltada de la seva família i de tots els seus companys», escrivia al seu perfil d'Instagram. Amb aquest missatge deixava entreveure que la jove va tenir amb ella aquell dia tan especial tots els seus éssers estimats.

Però, en realitat, no havia estat així. Assenyalen que Jesulín va declinar la invitació i va preferir quedar-se a casa. Per això, el comentari de la 'princesa del pueblo' podria ser un dard enverinat dirigit al torero. En qualsevol cas, ella ha optat per concedir-li una treva i ja no es mostra tan crítica amb ell als platós.

Belén Esteban va aprofitar, a més, per ampliar la seva estada a la capital anglesa i gaudir amb calma de la ciutat. Per això van comptar amb una guia de luxe com és Andrea. Cal no oblidar que ha estat diversos anys vivint allà mentre estudiava Comunicació Audiovisual.

En una de les imatges que va compartir amb els seus seguidors se la pot veure amb la seva mare, Carmen. Posaven davant de la tradicional cabina de telèfons vermella. «Felicitat, amor d'àvia i de mare en un dia molt feliç per a tota la família», admetia la col·laboradora molt orgullosa.

Sempre ha volgut que la seva filla es formés i comptés amb uns estudis. Pensa que és el millor per al futur, ja que així no necessitarà dependre de la televisió. Tota la família estava molt il·lusionada aquell dia. La dona de Miguel Marcos posava encantada però sobretot molt recuperada de la seva intervenció quirúrgica. Ja gairebé no necessita una crossa per moure's i d'aquí a molt poc temps ja se la veurà fent vida amb total normalitat.

Belén Esteban estava molt orgullosa

Belén Esteban confessava a les xarxes socials que havia estat un dels dies més bonics de la seva vida. «Que orgullosos que estem de tu, filla», assenyalava després de la graduació.

La seva Andrea havia aconseguit el títol universitari i no va poder contenir la felicitat. «Vam viure un dia inoblidable», explicava la col·laboradora. No va dubtar a pujar a les xarxes socials una imatge de la jove d'esquena, amb la roba pròpia de les graduacions.

Muntatge fotogràfic d'un 'storie' d'Instagram de Belén Esteban
Andrea, el dia que es va graduar, va tenir la companyia de Belén | Catalunya Diari

Era una jornada molt especial per a la filla de Jesulín. Fins i tot va convidar el seu pare perquè estigués al seu costat en aquesta data tan assenyalada, però finalment va rebutjar la proposta. Sens dubte, això suposava un pas enrere en la seva relació. Belén Esteban confiava que viatjaria fins a Londres per gaudir de l'acte. Però el torero, com es pot comprovar, fa tot el possible per evitar la de Paracuellos.