Primer pla de Miguel Marcos, marit de Belén Esteban, amb el rostre seriós

Miguel Marcos sap que la seva dona patirà quan sàpiga què passa amb el bebè

Miguel Marcos no sap com reaccionarà

Miguel Marcos és molt conscient que, quan la seva dona s'assabenti del que ha passat amb el nou bebè de la casa, ho passarà molt malament.

No hi ha cap dubte que el clan Janeiro s'ha convertit en un dels protagonistes indiscutibles de l'estiu. El darrer 7 de juny, María José Campanario i el seu marit van donar la benvinguda a Hugo, el seu tercer fill en comú.

A més de l'arribada de nou germà d'Andrea Janeiro, aquest matrimoni té alguna cosa més per celebrar: acaben de fer 20 anys de casats. Encara que fa uns dies una persona pròxima a ells va assegurar que havien decidit deslligar-se per complet de la premsa social del nostre país, Miguel Marcos s'acaba de quedar sense paraules després de conèixer el nou moviment de la parella.

Aquest dimecres 10 d'agost, la revista ¡Hola! ha publicat el primer reportatge de la parella després del naixement d'Hugo. Després d'estar 9 mesos totalment desapareguts, Jesulín i Maria José han tornat a les nostres vides per la porta gran. Ara, Miguel Marcos està molt preocupat per Belén en assabentar-se del motiu que li ha portat el torero a no acudir a la graduació de la seva filla gran.

Miguel Marcos pel carrer a Madrid
Miguel Marcos està preocupat per la seva dona. | GTRES

Miguel Marcos no en tenia ni idea

Gràcies a la revista, Miguel Marcos s'acaba d'assabentar de com ha canviat la vida d'aquesta parella mediàtica. Tot i que no tenien «planejat» ampliar la família, «ha estat una alegria molt gran» per a ells. «Tenir un fill més ha estat un regal fantàstic. Estem amb una alegria molt gran. És molt bo. Hem tingut moltíssima sort», ha assegurat Jesús Janeiro.

No hi ha dubte que, tant l'ex de Belén com l'odontòloga, estan vivint aquesta paternitat d'una manera totalment diferent de les anteriors. «Vaig ser pare molt jove i em va agafar més fora de casa que a dins, però ara la meva prioritat és ser a casa amb la meva família. No tot són diners», ha deixat clar el torero.

«És obvi que no té res a veure. Vaig tenir la meva primera filla amb vint-i-quatre i el segon, amb vint-i-vuit. Aleshores, la vida era molt més accelerada i Jesús viatjava molt més. Ara m'agafa en una etapa molt més madura i molt més serena», ha respost María José.

Tanmateix, el que més ha sorprès Miguel Marcos ha estat conèixer el motiu pel qual el pare d'Andreita va declinar la invitació de la seva filla per anar a la seva esperada graduació. Segons El Nacional Cat, el torero va considerar que la millor decisió era quedar-se amb la seva dona i el seu fill nounat.

Belén Esteban i marit
Miguel Marcos i Belén Esteban s'assabenten de tots els motius. | CatalunyaDiari

«Ens encarreguem fifty-fifty. Crec que jo he canviat dos bolquers. Gairebé tots els està canviant ell. Si cal canviar el bebè, un dels dos s'encarrega. L'única cosa que ell no pot fer és donar-li el pit. La resta, entre tots dos».

Miguel Marcos coneix tots els detalls del part

Miguel Marcos i la seva dona han tingut l'oportunitat de conèixer tots els detalls sobre el naixement del petit Hugo. Durant aquest esperat reportatge, Campanario hi ha compartit com va viure ella aquest moment tan especial.

Després d'assegurar que «és un beneït i menja i dorm molt bé», María José ha explicat com va ser el naixement del seu tercer fill. «Em vaig posar de part al matí i pensava que seria natural, però, al final, vam haver d'entrar al quiròfan. Va ser una mica d'urgència, però va sortir tot bé».

Malgrat haver estat un part per cesària, avui ja està totalment recuperada. «No he agafat més de deu quilos a l'embaràs. Em quedarà un any per tornar al meu pes, però, sincerament, és el que menys m'importa».

Miguel Marcos s'ha quedat sense paraules en assabentar-se de les veritables intencions del matrimoni. Al contrari d'allò que s'havia especulat fins ara, la sortida de l'hospital no va ser cap secret. «Ens en vam anar tranquil·lament quan em van donar l'alta. Quan vaig sortir de l'hospital, no hi havia premsa a la porta. Segons em van comentar, s'havia especulat que ja havíem sortit abans. No tinc la necessitat d'amagar-me».

▶️ Vídeo del dia