Primer pla de Sonsoles Ónega amb el rostre seriós

Sonsoles Ónega ja té clara la seva estratègia per enfonsar Telecinco en directe

Sonsoles sap perfectament com destrossar la cadena que li ho va donar tot

Sonsoles Ónega va provocar un terratrèmol de notables dimensions després que, fa un mes, prengués la decisió d'emprendre un nou camí professional. Ho feia lluny d'aquella que va ser casa seva durant els últims 15 anys. Sonsoles Ónega, que era aleshores presentadora de Ya es mediodía, s'armava de valor. Decidia canviar de grup de comunicació per a desgràcia de Paolo Vasile.

Aquest fet va marcar l'estiu a la cadena de Fuencarral. Es van anar succeint diferents canvis dins de la plantilla de presentadors per intentar compensar aquest cop tan dur que van rebre: la marxa de Sonsoles és difícil de superar.

Així, el grup Atresmedia va emetre aquest comunicat a través de la seva pàgina web i les seves xarxes socials en què anunciaven, amb total sorpresa, que havien fitxat la filla de Fernando Ónega.

Certament, aquesta va ser una notícia que va deixar amb la boca oberta a més d'un, especialment Ana Rosa Quintana, la propietària de la productora Unicorn Content. Ya es mediodía es va quedar òrfena, per la qual cosa Vasile va haver de traslladar Joaquín Prat de Cuatro al día a l'esmentat programa perquè se'n fes càrrec.

Fotomuntatge de Sonsole Ónega i el seu pare Fernando Ónega
Sonsoles Ónega i el seu pare. | Catalunya Diari

El comunicat que va provocar un gran terratrèmol a Telecinco

«Sonsoles Ónega fitxa per Atresmedia TV. La periodista, comunicadora i escriptora s'incorpora a l'ampli i prestigiós equip de professionals que integren la Divisió de Televisió del Grup Atresmedia», començava dient el comunicat.

«Ónega és, actualment, una les presentadores més reconegudes i valorades pels espectadors i compta amb una llarga i sòlida trajectòria als mitjans de comunicació. Sónsoles Ónega prepara ja un nou projecte per a Atresmedia TV, que veurà la llum a Antena 3 la pròxima temporada», finalitzava el mateix.

Han passat les setmanes i l'audiència d'Antena 3 està expectant per saber quin serà el projecte de Sonsoles Ónega a la tornada a la televisió. Un retorn que està previst per al pròxim mes de setembre.

Allò que Antena 3 té al cap amb la presentadora

S'havia rumorejat molt sobre el projecte que concedirien a Sonsoles i, en els últims dies, una coneguda revista n'ha donat més detalls. És la nova il·lusió professional de l'exconductora de Ya es mediodía

Sonsoles Ónega
Sonsoles Ónega té ganes d'estrenar la seva nova casa. | EUROPA PRESS

Tal com ha pogut saber la revista Semana, Antena 3 té al cap que Sonsoles «realitzi algun especial abans d'arrencar un format amb continuïtat». «Cal provar com funciona dins del model d'Antena 3. No seria estrany veure-la al cap de setmana al principi», revela un dels nous caps de la presentadora de televisió a aquesta revista. El que té clar és que, de moment, no hi ha res de tancat.

Amb tot, Atresmedia vol que Sonsoles presenti un espai durant la franja anterior a Pasapalabra, que és un dels formats de televisió que més audiència està donant a la cadena.

Atremesdia confia en Sonsoles Ónega per a les tardes d'Antena 3

La veritat és que es dipositarà a la periodista tota la confiança de mantenir el lideratge durant la franja de tarda. «Es parla d'un magazín, de poc més d'una hora de durada, i en directe perquè pugui arrencar al novembre».

«Volem seguir la tendència líder que tenim a les tardes, sense renunciar a la ficció turca. Sonsoles, al capdavall, dona vivacitat a un programa, funciona molt bé en el directe i això és el que encara ens coixeja a la cadena», exposen a la citada revista.