Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Isabel Preysler.

Isabel Preysler revela la ruptura i deixa d'insistir en descobrir una altra dona

Isabel Preysler descobreix la nova il·lusió d'un fill seu

Isabel Preysler és una de les celebritats més destacades del país. La seva elegància i excel·lent estilisme triomfen allà on va, acaparant tots els titulars de la premsa rosa. Fins i tot, també està constantment al punt de mira pel que fa a la seva vida personal.

I és que Isabel Preysler va ser dona del  cantant Julio Iglesias. Després, els seus fills van volar del niu i van seguir el seu camí, un motiu pel qual també és focus de tots els mitjans. Per acabar, des que va començar una relació sentimental amb l'escriptor Mario Vargas Llosa, l'interès per la seva vida privada va créixer notablement.

Justament, per un dels seus fills, els periodistes han seguit, encara més, els seus passos. I és que el seu fill Julio Iglesias Jr. està fent parlar molt perquè tot indica que ha trobat una nova nora per a la seva mare.

Foto d'Isabel Preysler en un photocall.
Isabel Preysler, feliç pel nou amor del seu fill. | GTRES
 

Julio Iglesias Jr. reapareix enamorat

Tothom va ser conscient de la ruptura d'una de les parelles més consolidades. Així és, el fill d'Isabel Preysler, Julio José Iglesias, es divorciava de Charisse Verhaert després de més de 16 anys de relació.

Tot i que cada vegada que la parella apareixia públicament es podia notar l'amor que es professaven, la veritat és que tot va acabar. El mateix cantant va assegurar que «no hi ha hagut terceres persones, per res del món. S'ha acabat l'amor de parella, ja no hi havia passió, la distància ha posat fi a això», ha explicat al seu dia.

Després de la seva separació de la model, continuava esperançat a tornar a trobar l'amor perquè, a més, desitjava complir un dels seus somnis: ser pare. Sens dubte, tot indica que la fase de solter s'ha acabat perquè ara han vist el fill d'Isabel Preysler amb una dona.

Va ser a l'aeroport on la premsa va enxampar el germà d'Enrique Iglesias amb qui sembla que és la seva nova il·lusió. L'artista va ser simpàtic amb els mitjans, encara que era força visible que estava força incòmode per haver-lo enxampat amb una dona desconeguda.

Tot i que, en un principi, podria tractar-se de només una amiga, el fill de la socialité va deixar anar algunes pistes. «El meu cor està molt bé, de meravella, com sempre», començava dient, deixant clar que ja havia superat el seu divorci amb la belga.

Mentrestant, la jove es mantenia allunyada d'ell, però, finalment, va acabar per unir-s'hi. Alhora, uns minuts després, arribava l'esperada confessió. «Estem de meravella», deia, acceptant que mantenia una relació amb la dona que l'acompanyava.

De fet, ja s'ha descobert la identitat de la jove misteriosa. I és que el cantant ha recuperat la seva il·lusió amb Viviane Domenico, que així es diu la noia que estava amb ell a l'aeroport. La nova nora d'Isabel Preysler és d'origen brasiler i model de professió, a més de comptar amb més de 30 mil seguidors a Instagram.

Sens dubte, Julio José Iglesias ha recuperat la il·lusió i s'ha tornat a enamorar. Per fi, ha deixat enrere el seu passat amb Charisse Verhaert. D'altra banda, tot i que ha donat a entendre que es troba en ple idil·li amb la brasilera, la veritat és que falta la confirmació de les dues parts. Això sí, només el temps ho dirà.

Julio José Iglesias, fill de Julio Iglesias
La parella va començar la seva relació el 2005 i va acabar l'any 2020. | GTRES
 

Se suma un nou cop dur a la vida d'Isabel Preysler

Mentre que l'estiu del seu fill sembla anar vent en popa, en un principi, el d'Isabel Preysler també anava bé fins ara. I és que, després de l'estrena del primer documental de la seva filla, Tamara Falcó: La marquesa, tot ha canviat.

No només ha rebut una infinitat d'elogis per això, sinó que també ara ha hagut de fer front a les males crítiques. Justament, Jorge Javier Vázquez ha estat uns dels que ha optat per seguir el segon camí.

«L'horrorosa que surt la Preysler. Va haver de donar per sac durant l'enregistrament i l'editor s'ha venjat. A més, sembla antipàtica i una mica amargada», deia sense embuts.

Això sí, tampoc no es va oblidar d'expressar la seva opinió respecte a la guanyadora de MasterChef Celebrity. «Tamara Falcó és 'pija' i exerceix d'això, cap objecció. Però el seu món, encara que vulguin vendre'ns que és molt emocionat, realment és una llauna», criticava.

Però no tot van ser males paraules, ja que no va dubtar a elogiar l'escriptor peruà. «Se m'oblidava: Mario Vargas Llosa és, sense dubte, el que surt més ben parat d'aquest disbarat», tancava.