Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
José Fernando Ortega

José Fernando Ortega assumeix que la situació ha empitjorat i que el metge està perdut

José Fernando s'ha assabentat de les intencions d'Ana María Aldón

José Fernando Ortega ha rebut aquest estiu una notícia que no s'esperava. Tot indicava que aquest 2022 podria sortir definitivament del centre mèdic on està ingressat des de fa cinc anys pels seus problemes mentals.

Durant tot aquest temps, la recuperació del fill d'Ortega Cano ha estat visible. Bona actitud, progressos mèdics i una actitud positiva, això sí, amb algunes recaigudes. A principis d'estiu, tothom esperava que José Fernando, que farà 30 anys, pogués rebre l'alta de manera definitiva.

No ha estat així, malgrat que el vam veure ja fora de la clínica per Nadal o per a l'aniversari de Gloria Camila. Finalment, romandrà un any més ingressat per assegurar així la completa recuperació i la possibilitat de fer una vida normal fora.

Perquè arribi aquesta normalitat, però, convé que l'entorn en què viurà José Fernando sigui estable i sense gaires sobresalts, cosa que precisament no trobaria el germà de Gloria Camila si tornés ara a la casa familiar del torero.

José Fernando, al corrent de les dures polèmiques familiars

José Fernando Ortega és del tot conscient del drama que s'està vivint aquests dies a casa seva. El matrimoni format per Ortega Cano i Ana María Aldón sembla trencat completament i sense possibilitat de recuperació.

La dissenyadora ha anat distanciant-se del torero progressivament, explicant els seus problemes familiars a la televisió. La bretxa, que inicialment semblava fruit del desgast natural del temps i de la convivència, s'ha tornat més profunda. Problemes que van sortint a la llum cada dia i terceres persones de la família, ficades de ple a la relació, han provocat la ruptura definitiva.

José Ortega Cano amb el seu fill
Amb el panorama que hi ha a fora, José Fernando Ortega no vol sortir del centre | EUROPA PRESS

Sembla que és qüestió de dies que aquesta desgràcia a casa de José Fernando Ortega s'anunciï, segurament via exclusiva als mitjans. És innegable que aquesta crisi està reportant moltíssims beneficis a les seves protagonistes, però també està afectant la salut emocional.

José Fernando s'ha assabentat que Ana María Aldón viu una seriosa crisi anímica derivada d'aquesta situació. Segons explicava ahir José Antonio Avilés a Sálvame, la dissenyadora estaria valorant acostar-se de manera més intensa a la seva fe.

Ja se sap que tant Ortega com Aldón són persones de profundes conviccions cristianes. A més, segons Avilés, l'entorn més directe d'Ana María en aquests moments forma part de l'Opus Dei, i per això ella estaria valorant també buscar consol i respostes per als seus problemes en aquesta congregació religiosa.

Segons Avilés, que té una línia directa amb Aldón i el seu entorn, tant la coach com la nova representant d'Ana María són membres de l'Opus Dei. Ana, treballadora incansable i lluitant per la unitat de la seva família, hi  estaria trobant el consol espiritual que necessita en aquests moments tan durs per seguir endavant.

Ana María Aldón, en un estat que preocupa José Fernando i la resta de família

Les darreres imatges que hem vist d'Ana María Aldón destil·len una certa preocupació. Capcota, visiblement cansada i sense ànims, Ana María està superada per aquesta crisi matrimonial que ja s'està allargant massa. Treu forces d'on pot fer pel seu fill, José María. El petit, de nou anys, és la prioritat dels seus pares i volen que pateixi el mínim possible per tot el que ha passat.

Ana María Aldón
Ana María Aldón no està passant pel seu millor moment | TELECINCO

Ortega i ella pràcticament ja no coincideixen. Gloria Camila i Gema, les filles de l'un i de l'altra, han volgut fer un pas al costat després d'atiar el foc. José Fernando Ortega, davant d'aquest panorama, prefereix més aviat quedar-se al centre de salut per no haver de viure situacions incòmodes i tenses que podrien perjudicar-lo. Així doncs, tot penja d'un fil i en qualsevol moment... clac, es trencarà.