Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'Albert Rivera

Albert Rivera continua sense dir res després de l'última decisió que ha pres Malú

Albert Rivera ha preferit optar pel silenci

El català Albert Rivera, des que va deixar la política, està centrat en la seva tasca com a participant i director de fòrums i cursos. De fet, només es manifesta sobre això a les xarxes. Per aquest motiu, no ha opinat ni sobre els rumors de ruptura amb Malú ni tampoc sobre l'última decisió que aquesta ha pres.

Ara Malú ha fet un duet musical amb Omar Montes. Junts han interpretat una cançó que no deixa d'escoltar-se i que els ha portat a forjar una relació estreta. Tant és així que no han dubtat a mostrar-se a Instagram al cotxe d'ell o a la casa de la cantant.

Aquesta unió musical ha generat molt enrenou, ja que hi ha molts els detractors a qui no els ha agradat que l'artista hagi col·laborat amb Omar. Tot i això, davant la polèmica, Albert Rivera ha optat pel silenci: sembla que no vol parlar res de la mare de la seva filla.

Albert Rivera coneix la col·laboració musical

L'expolític català és conscient que amb prou feines té protagonisme als mitjans, tret dels suposats rumors de ruptura amb Malú, els quals han anat agafant més força després de l'estiu. Mentre ella va estar de vacances amb la seva filla i la seva família, ell no va fer acte d'aparició en cap moment.

Tot i això, el barceloní no vol parlar sobre l'assumpte i tampoc ho ha fet sobre el pas professional que ha fet l'artista: ha fet un duet amb Omar Montes. En concret, han cantat junts Siempre fui él, que forma part del disc de l'exparella de Chabelita, Quejíos de un maleante.

Rivera sap que la mare de la seva filla i Omar estan encantats amb el resultat del seu treball en comú. Per aquesta raó, no han dubtat a compartir-ho a les seves xarxes. Així, per exemple, tots dos han pujat un vídeo on apareixen junts a l'interior del cotxe mentre escolten la cançó. A més a més, aquesta col·laboració els ha servit per conèixer-se i tenir bona relació. De fet, també s'han mostrat a Instagram feliços i somrients a casa de l'artista.

Albert Rivera és conscient de la controvèrsia

El català és conscient que el duet no ha agradat a tothom. I no ha estat per la cançó, sinó perquè ella hagi acceptat treballar amb un noi que sempre està envoltat de polèmica. És clar, perquè està contínuament al disparador pel seu comportament, els seus conflictes, les seves relacions sentimentals…

Albert Rivera no s'ha volgut posicionar ni a favor ni en contra d'aquest treball, ha optat pel silenci. Tot i això, el barceloní és conscient que a les xarxes hi ha moltes les persones que han atacat el duet. Bon exemple són comentaris com aquests: «Però, això què és?», «De debò?» i «Jo flipo amb allò que ha fet ella».

Omar Montes, Malú - Siempre fui Él (Tangos - Audio)

Sense oblidar-ne d'altres com ara: «El que em faltava per veure. Un portent de veu amb aquest noi que, menys cantar, fa de tot» i «Puf, això és inexplicable. Un paio que només brama amb ella». En aquesta mateixa línia trobem: «Si us plau, Malú, allunya't d'aquesta gent», «Quina vergonya que s'ajunti amb el personatge que té al costat» i «No ho entenc. És que, com pot treballar amb un noi que no és cantant i que només crida?».

Això sí, no podem negar que els fans incondicionals de l'artista han lloat el resultat de la feina de tots dos i trobem comentaris com aquests: «Quin gran tema. Quin duet més fabulós i increïble» i «Quina meravella de cançó».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp